Μπορεί μέχρι τώρα να γνωρίζαμε σχεδόν για τα πάντα για τον τελικό του GNTM, αλλά μια ανακοίνωση που έγινε το πρωί της Τετάρτης φέρνει τα πάνω κάτω κι ενδεχομένως να ανατρέψει και τα spoilers που έχουν κυκλοφορήσει για τη νικήτρια Εβελίνα.

Πώς θα γίνει ο τελικός του GNTM; Τι είπε η Κατερίνα Καραβάτου κι ανέτρεψε τα δεδομένα; Ποιος θα είναι ο πέμπτος κριτής στη διαδικασία ανάδειξης του Greece’s Next Top Model;

Το κοινό! Η μεγάλη νικήτρια δεν θα αναδειχθεί μόνο μέσα απ’ τη γνώμη της κριτικής επιτροπής, αλλά και μέσα απ’ τη γνώμη του τηλεοπτικού κοινού!

Αυτό αυτόματα σημαίνει πως μπορεί πολύ εύκολα ν’ ανατραπεί το δεδομένο ότι η Εβελίνα -η οποία είναι και η αγαπημένη των κριτών- θα αναδειχθεί νικήτρια, αφού το κοινό θα παίξει επίσης ρόλο.

Όπως είπε η Κατερίνα Καραβάτου, στο τελευταίο μισάωρο του τελικού που θα είναι live, το κοινό θα έχει συμμετοχή στην ανάδειξη της νικήτριας.

Θα είναι μία φαντασμαγορική βραδιά. Το αποτέλεσμα θα είναι live! Μία θα είναι η νικήτρια αλλά θέλω να πω κάτι που έχει ενδιαφέρον, εσείς που παρακολουθείτε το Next Top Model, θα είστε κριτής και εσείς θα δώσετε το τελικό αποτέλεσμα… Θα μπορείτε να ψηφίστε ποια θέλετε να είναι η νικήτρια

Οι δοκιμασίες του τελικού

Στον τελικό θα διαγωνιστούν τρεις παίκτριες: Η Ειρήνη Καζαριάν, η Εβελίνα Σκίτσκο και η Μαριάννα Παινέση, αφού η Άννα Αμανατίδου αποχώρησε στον ημιτελικό.

Οι τρεις φιναλίστ θα κληθούν να κάνουν τρεις φωτογραφίσεις σε αντίστοιχες διαφορετικές εκδοχές μιας Χριστουγεννιάτικης βραδιάς. Η πρώτη θα αφορά ένα οικογενειακό δείπνο και στη φωτογράφηση θα πάρουν μέρος συγγενείς των κοριτσιών!

Η δεύτερη φωτογράφιση θα γίνει κατά τη διάρκεια ενός χορευτικού πάρτι με φίλους. Τα τρία κορίτσια θα φωτογραφηθούν μαζί με 10 άντρες μοντέλα.

Για την τρίτη δοκιμασία οι φιναλίστ θα βάλουν τα καλά τους για μια prive βραδιά με το αγόρι τους. Στη φωτογράφιση αυτή θα λάβει μέρος ένας άντρας μοντέλο. Παράλληλα, και οι τρεις θα πρωταγωνιστήσουν σε γύρισμα διαφημιστικού για γνωστό ποτό, που θα πραγματοποιηθεί στο «Μέγαρο Υπατία» μαζί με άντρα μοντέλο.

Δες κι αυτό:

Αυτές είναι οι τρεις φιναλίστ του GNTM! Οι πρώτες δηλώσεις της κοπέλας που αποχώρησε