Μετά από 7 χρόνια συνεργασίας, τέλος η Βάσω Λασκαράκη απ’ τον Alpha. Όσα αναφέρουν οι μέχρι στιγμής πληροφορίες, η ηθοποιός έχει δεχτεί πρόταση για να κάνει εκπομπή σε άλλο κανάλι.

Μπορεί να ήταν το πρώτο όνομα που είχε ακουσεί για την αντικατάσταση της Ελένης Μενεγάκη στη μεσημεριανή ζώνη, ωστόσο, όλα φαίνεται πως ανατρέποντα κι αλλάζουν.

Το ρεπορτάζ του Γιάννη Πουλόπουλου στη Φωλιά των ΚουΚου αναφέρει ότι η ηθοποιός μένει εκτός καναλιού και δεν θα την δούμε σε ρόλο παρουσάστριας, τουλάχιστον στον Alpha.

To κανάλι εξέταζε τρία σίριαλ, καταλήγοντας, όμως, τελικά κατέληξε σε ένα, ενώ δεν προχώρησε η σκέψη να παρουσιάσει εκπομπή η Βάσω Λασκαράκη.

Η σειρά που θα δούμε τη νέα σεζόν στο κανάλι είναι μια καθημερινή δραματική σειρά, στην οποία οι πρωταγωνιστικοί ρόλοι έχουν καλυφθεί.

Ο Γιάννης Πουλόπουλος αποκάλυψε επίσης ότι η Βάσω Λασκαράκη είχε δεχτεί πρόταση για εκπομπή και από τον ΣΚΑΪ.

Θυμήσου και τι είχε αποκαλύψει η εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου για τη Βάσω Λασκαράκη!

Στη ζώνη της Ελένης Μενεγάκη όπως όλα δείχνουν κατευθύνεται η Ηλιάνα Παπαγεωργίου με ζωντανό γυναικείο ψυχαγωγικό magazine. Όπως φαίνεται έχουν ναυαγήσει στην παρούσα φάση οι συνομιλίες της Βάσως Λασκαράκη με τον Alpha. Δεν είχαν διαμορφωθεί ακόμη οι ζώνες. Υπάρχει ένα παρασκήνιο γύρω από αυτό. Υπήρχαν κάποιες διαφορές στο οικονομικό κομμάτι. Αυτές οι διαφορές γεφυρώθηκαν όμως διαπιστώθηκε ότι δεν υπάρχει χώρος για ένα ακόμη ψυχαγωγικό magazine. Αυτό έφερε κάποιο μούδιασμα στην παλαιά φρουρά της τηλεόρασης του Alpha. Η Βάσω Λασκαράκη είναι πολλά χρόνια στον Alpha. Κάποια πρόσωπα την ήθελαν πάρα πολύ… Δημιουργήθηκε ένα μούδιασμα

Δες ακόμα:

Και επίσημα στον Alpha η Ηλιάνα | Η πρωτότυπη ανακοίνωση