Ανατροπή! Η αποχώρηση απ’ το MasterChef που δεν περίμενε κανείς

LIKE US ON FACEBOOK

Ήταν μια μάχη μεταξύ δύο πολύ καλών φίλων κι αυτή την αποχώρηση απ’ το MasterChef δεν την περίμενε κανείς! Ούτε καν ο παίκτης που αποχώρησε!

Η ψηφοφορία της ηττημένης ομάδας έφερε δύο φίλους αντιμέτωπους, με τους κριτές να ανακοινώνουν πως θα αναδειχθούν μόνο δύο υποψήφιοι για αποχώρηση.

Έτσι, οι παίκτες που ψηφίστηκαν περισσότερο απ’ τους συμπαίκτες τους ήταν ο Κώστας και ο Ηλίας, δηλαδή ο αρχηγός και ο υπαρχηγός της ομάδας.

Ο Ηλίας συγκινήθηκε και στεναχωρήθηκε που θα έπρεπε να αντιμετωπίσει τον φίλο του, όμως, η διαδικασία είναι αυτή και έπρεπε να το δεχτεί. Έτσι, έβαλαν και οι δύο τις μαύρες ποδιές τους και προσπάθησαν να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό.

Στη δοκιμασία αποχώρησης του MasterChef, οι δύο παίκτες δεν σταμάτησαν να μιλάνε μεταξύ τους, να ανταλλάσσουν απόψεις για τη συνταγή και να… συνεργάζονται!

Η συνταγή ήταν ιδιαίτερα δύσκολη, ένα πιάτο με πολλές τεχνικές και παρασκευές, και άρτια στημένο με τέλεια γεωμετρία. Το στοίχημα ήταν μεγάλο και κανείς απ’ τους δύο παίκτες δεν κατάφερε να το κερδίσει στο 100%.

Η αποχώρηση απ’ το MasterChef που δεν περίμενε κανείς

Ο Κώστας είχε στήσει χειρότερο πιάτο, με αποτέλεσμα όλοι να πίστευαν, ακόμα και ο ίδιος, ότι θα αποχωρήσει. Κι ενώ ο Κώστας φαινόταν συμφιλιωμένος με την ιδέα της αποχώρησης και μάλιστα έλεγε πως χαίρεται που θα φύγει από έναν πολύ καλό του φίλο και πολύ καλό μάγειρα, τελικά έγινε η ανατροπή!

Οι κριτές και ο guest σεφ έδωσαν συνολικά στον Κώστα 25 βαθμούς κι όλοι πίστευαν πως ο Ηλίας θα τα πάει λίγο καλύτερα και θα παραμείνει, ωστόσο, έγινε η ανατροπή και ο Ηλίας, παρότι είχε πιο όμορφα στημένα πιάτο, είχε πολλά τεχνικά λάθη και διαφορές στη γεύση σε σχέση με το πρωτότυπο πιάτο.

Έτσι, συγκεντρώνοντας συνολικά 22 βαθμούς αποχώρησε απ’ τον διαγωνισμό μαγειρικής.

Στο μεταξύ, μετά την αποχώρηση του Ηλία και κατά την επιστροφή του Κώστα στο σπίτι του MasterChef, υπήρξε νέα ένταση ανάμεσα σε Γιώργο και Κατερίνα, με αφορμή ένα στοίχημα που έβαλαν κατά τη διάρκεια της δοκιμασίας οι υπόλοιποι παίκτες με την Κατερίνα.

«Με συγκλόνισε που μου δόθηκε το δικαίωμα του να στοιχηματίσω για κάποιον από τα παιδιά», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος, με την Κατερίνα ν’ απαντά:

Μιλάς και όχι μόνο εσύ, μιλάτε πολύ. Τα ακούω, ας τα κόψουμε εδώ γιατί δεν θέλω να πω άλλα πράγματα. Θα γίνουμε πάλι μύλος εδώ μέσα. Εσύ κάθεσαι πίσω από την πόρτα με τους υπόλοιπους. Τολμάς να τα πεις; Γρήγορα ξεχνάς…

Δες το trailer της Τρίτης, όπου θα γίνει το μεγάλο ξεκαθάρισμα πριν τη 10άδα!

Δες ακόμα:

Τέλος το MasterChef… για λίγο!
Copyright © iPop 2012 - 2020 | All rights reserved