Όταν μίλησε η Alyssa Milano για τον κορονοϊό προσπαθώντας να τους κάνει όλους να καταλάβουν ότι δεν είναι αστείο. Όπως εξομολογήθηκε, ήταν άρρωστη για δύο εβδομάδες, ενώ σε κάποια φάση ένιωθε πως θα πεθάνει.

«Ήμουν άρρωστη για δύο εβδομάδες. Ποτέ άλλοτε δεν έχω νιώσει πιο άρρωστη. Πονούσα παντού. Δεν είχα όσφρηση», έγραψε, μεταξύ άλλων, η ηθοποιός στην ανάρτηση που έκανε στο Instagram για την μάχη που έδωσε με τον κορονοϊό.

Η συγκλονιστική της ανάρτηση έχει συγκεντρώσει σχεδόν 200 χιλιάδες likes ενώ από κάτω όλοι έχουν γράψει μηνύματα συμπαράστασης.

Η 47χρονη ηθοποιός μοιράστηκε τη δική της εμπειρία για τον κορονοϊό, ενώ αποκάλυψε και το παράδοξο που της είχε συμβεί, καθώς είχε διαγνωστεί αρνητική στο τεστ για τον κορονοϊό, όμως, διαγνώστηκε θετική στο τεστ για τα αντισώματα του ιού.

Δες την ανάρτηση της Alyssa Milano για τον κορονοϊό:

«Στη φωτογραφία είμαι εγώ με αναπνευστήρα στις 2 Απριλίου. Ήμουν άρρωστη για δύο εβδομάδες. Ποτέ άλλοτε δεν έχω νιώσει πιο άρρωστη. Πονούσα παντού. Δεν είχα όσφρηση. Ένιωθα λες και ένας ελέφαντας είχε καθίσει στο στήθος μου. Δεν μπορούσα να αναπνεύσω και να κρατήσω φαγητό στο στομάχι μου. Έχασα 5 κιλά σε δύο εβδομάδες. Ένιωθα σύγχυση. Είχα φρικτούς πονοκεφάλους και χαμηλό πυρετό. Βασικά είχα όλα τα συμπτώματα του κορονοϊού.

Στο τέλος έκανα δύο τεστ κορονοϊού και ήταν αρνητικά. Έκανα και ένα τεστ για αντισώματα και αυτό αρνητικό. Μετά από 4 μήνες συμπτωμάτων όπως: ζαλάδα, στομαχικές διαταραχές, ακανόνιστη περίοδος, ταχυπαλμίες, προβλήματα στην αναπνοή, προβλήματα στη μνήμη και κακουχία, έκανα άλλο τεστ και βγήκα θετική σε αντισώματα covid. Είχα κορονοϊό. Το σύστημα των τεστ δεν είναι αλάνθαστο, άρα δεν ξέρουμε τα πραγματικά νούμερα. Αυτή η ασθένεια δεν είναι απάτη. Ένιωθα ότι πεθαίνω. Θα δώσω πλάσμα με την ελπίδα να σωθούν ζωές. Προσέξτε τον εαυτό σας. Πλύσιμο χεριών, μάσκα και κοινωνική απόσταση».