Η νέα ανάρτηση του Αντίνοου Αλμπάνη μας συγκινεί καθώς πλέον, γνωρίζουμε πως ο ίδιος δίνει τη δική του μάχη με τον καρκίνο, πέρασε μια δύσκολη περίοδο, αφού έπρεπε να κάνει χημειοθεραπείες.
Η νέα ανάρτηση του Αντίνοου Αλμπάνη ενημερώνει τους ακολούθους του και μοιράζεται μαζί τους τα καλά και τα άσχημα. Γιατί ναι, ο ηθοποιός σε καμία περίπτωση δεν το βάζει κάτω, αλλά πολεμά με όλη του τη δύναμη και όπως βλέπουμε τα καταφέρνει πολύ καλά.
Αντιμετωπίζει την ασθένεια με θάρρος κι άλλες φορές με χιούμορ και κάπως έτσι βγαίνει νικητής. Όπως αποκάλυψε ο ηθοποιός έχει κάνει χημειοθεραπείες αλλά δεν τον έχουν “ρίξει”. Η ανταπόκριση του κόσμου και η αγάπη που λαμβάνει μέσω social media είναι τεράστια και συγκινητική, καθώς όλοι του εύχονται καλή και ταχεία ανάρρωση, να ξυπνήσει από αυτόν τον εφιάλτη.
Το βράδυ της Δευτέρας, λοιπόν, έκανε μια ανάρτηση λέγοντας πως μπορεί να είναι αραιά και γκρίζα… αλλά έχει μαλλιά και είναι Δευτέρα. Στη συνέχεια, ενημερώνει του ακόλουθους στο Instagram για την απώλεια μαλλιών μετά τις χημειοθεραπείες, λέγοντας πως απ’ τη δεύτερη χημειοθεραπεία οι περισσότεροι άνθρωποι φορούν ήδη περούκα, μαντήλι η καπέλο.
Το Insta Story του Αντίνοου Αλμπάνη:
«08/12/19 Αραιά και γκρίζα. Αλλά έχω μαλλιά και είναι Δευτέρα!
Γενικά τα μαλλιά πέφτουν μέσα σε 2 με 3 εβδομάδες μετά την πρώτη χημειοθεραπεία. Κάποιοι άνθρωποι χάνουν τα μαλλιά τους σταδιακά ενώ άλλοι αμέσως αρχίζουν να χάνουν μαλλιά σε μεγάλες ποσότητες. Από την δεύτερη χημειοθεραπεία οι περισσότεροι άνθρωποι φορούν ήδη περούκα, μαντήλι η καπέλο».
O ηθοποιός λαμβάνει αρκετή δύναμη εκτός από την οικογένειά του, τους φίλους του και τους συναδέλφους του, κι από τον κόσμο που καθημερινά του στέλνει μηνύματα συμπαράσταση και τους ευχαριστεί έναν-έναν!
«Παρεμπιπτόντως έχω το χαμόγελο που μου δώσατε», αναφέρει σε μια ανάρτηση.
«Οι κακές μου συνήθειες δεν είναι ο τίτλος μου, οι δυνάμεις μου και το ταλέντο μου είναι», γράφει σε άλλη ανάρτηση και λαμβάνει χιλιάδες σχόλια υποστήριξης.
Εμείς πάντως, υποκλινόμαστε στη δύναμή του και παραδειγματιζόμαστε!