Αλλάζει το πρόγραμμα στο GNTM και αυξάνονται τα επεισόδια

LIKE US ON FACEBOOK

Τα επεισόδια του GNTM αυξάνονται, καθώς απ’ την ερχόμενη εβδομάδα προστίθεται μια επιπλέον μέρα! Κλείδωσε η ημερομηνία του τελικού και τώρα ξεκινά η αντίστροφη μέτρηση.

Τα επεισόδια του GNTM αυξάνονται και… πληθαίνουν. Συγκεκριμένα, το αγαπημένο ριάλιτι μόδας και ομορφιάς δεν θα προβάλλεται μόνο κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 21.00 αλλά απ’ την ερχόμενη εβδομάδα θα προβάλλεται και κάθε Πέμπτη στις 21.00.

Τριπλό επεισόδιο για το GNTM για το κοινό που το ζητά και δεν το χορταίνει αλλά κι επειδή έχουμε μπει στην τελική ευθεία.

Πότε θα γίνει ο τελικός;

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ απ’ την εκπομπή “Φωλιά των ΚουΚου”, η ημερομηνία του τελικού κλείδωσε! Συγκεκριμένα, ο τελικός θα πραγματοποιηθεί στις 19 Δεκεμβρίου και θα είναι live.

Όπως και πέρυσι τα κορίτσια θα περάσουν από τρεις διαφορετικές δοκιμασίες και η κριτική επιτροπή από κοινού μαζί με το κοινό θα αποφασίσουν ποια θα αναδειχθεί νικήτρια και θα φύγει με τα 50.000 ευρώ, το συμβόλαιο με το πρακτορείο, τα εξώφυλλα σε περιοδικά και το συμβόλαιο με μεγάλη εταιρία καλλυντικών.

Ποια θα τα πάρει όλα και θα αναδειχθεί το επόμενο Greece’s Next Top Model;;;

Οι φήμες πάντως μέχρι στιγμής έχουν βγάλει την τελική τριάδα κι αυτή είναι: Κέισι Μίζιου, Κάτια Ταραμπάνκο και Άννα Μαρία Ηλιάδου. Συγκεκριμένα, όπως είχε αποκαλύψει η Κλεοπάτρα Πατλάκη, στην εκπομπή Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα, η παραγωγή ζήτησε να ετοιμάσουν βίντεο με τις καλύτερες στιγμές από τρία συγκεκριμένα κορίτσια: Κάτια Ταραμπάνκο, Κέισι Μίζιου και Άννα Μαρία Ηλιάδου. «Δεν λέμε ότι αυτή είναι η τελική τριάδα, αυτό δεν το ξέρουμε. Λέμε ότι ζήτησαν βίντεο με τις καλύτερες στιγμές αυτών των τριών κοριτσιών. Το Σάββατο θα γυρίσουν στην Ελλάδα», ανέφερε χαρακτηριστικά η κα Πατλάκη.

Ο τελικός θα γίνει στην Αθήνα, τα concept θα είναι ιδιαίτερα και τα κορίτσια θα φωτογραφηθούν από τον Δημήτρη Σκουλό, σύμφωνα πάντα με τα spoilers.

Η αντίστροφη μέτρηση έχει ήδη ξεκινήσει και σε περίπου δύο εβδομάδες θα γνωρίζουμε ποια θα πάρει τη σκυτάλη από την Ειρήνη Καζαριάν και θα γίνει το κορίτσι του GNTM!

Διαβάστε επίσης:

Έγινε ο ημιτελικός του GNTM στο Μιλάνο! Ποια είναι η τελική τριάδα;
Copyright © iPop 2012 - 2020 | All rights reserved