Συγκινεί η Αλίκη Κατσαβού για τον Κώστα Βουτσά με όσα δήλωσε στον καναπέ του Dot, μιλώντας για αυτούς τους δύσκολους μήνες που πέρασε. 

Αρχικά η Αλίκη Κατσαβού τόνισε πως πέρασε αρκετά δύσκολα στην πανδημία και το lockdown.

Πέρασα την καραντίνα με τον Φοίβο. Ζορίστηκα πολύ! Ήταν πολύ δύσκολο. Η ψυχαγωγία ήταν το σούπερ μάρκετ, το παιδί εξασκήθηκε στο να φοράει μάσκα. Ο Φοίβος μεγάλωσε απότομα με τον θάνατο. Με κρατούσαν τα παραμύθια απασχολημένη. Λείπει πολύ ο Κώστας. Είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα. Το ψυχολογικό φορτίο ήταν μεγάλο. Δεν έχω πειράξει στο σπίτι τα πράγματα του. Όλα είναι στη θέση τους 

Δεν δίστασε να αναφερθεί και στην υγεία του ηθοποιού λίγο πριν μπει στο νοσοκομείο.

Δεν ήθελα να πιστέψω ότι αυτή ήταν η τελευταία φορά που πάμε στο νοσοκομείο. Το έλεγαν οι γιατροί και το καταλάβαινα, αλλά δεν ήθελα να το πιστέψω. Μου είπαν μάλιστα οι γιατροί ότι οι πιθανότητες ανάκαμψης ήταν ανύπαρκτες. Πίστευα ότι μπορεί. Διάβαζα τα χείλη του και έτσι κατάφερα να μιλήσω λίγο μαζί του. Μου έλεγε συνέχεια ότι θέλει να βγει από το νοσοκομείο. Ήξερα ότι θα έρθει το τέλος, αλλά δεν το πίστευα 

Η Αλίκη Κατσαβού αναφέρθηκε, ακόμα, στα σχόλια που δέχθηκαν για την διαφορά ηλικίας που είχαν, αλλά και στη σχέση της με τις κόρες του Κώστα Βουτσά, λέγοντας «Είμαστε πάρα πολύ δεμένες. Δεν έχουμε χαλάσει ούτε στο ελάχιστο τις σχέσεις μας. Αντίθετα λείπει η μια στην άλλη. Δεν υπάρχει πρόβλημα. Ιδιωτικές συζητήσεις γίνονται ξαφνικά δημόσιες και δεν υπάρχει λόγος. Δεν θέλω να μιλάω δημόσια για τα κληρονομικά. Μεταξύ μας θα τα λύσουμε όλα. Δεν θα έχουμε δράματα».

Τέλος, δεν μπόρεσε να κρύψει την συγκίνησή της όταν ρωτήθηκε για τις ώρες που της λείπει. «Όλες τις ώρες μου λείπει. Ειδικά το πρωί που ξυπνάω».

Δες όλα όσα είπε η Αλίκη Κατσαβού για τον Κώστα Βουτσά στο Dot: