Όπως είναι γνωστό, Αλέξανδρος Μπουρδούμης και Λένα Δροσάκη περιμένουν ένα νέο μέλος στην οικογένεια. Όμως ποιο είναι το φύλο του μωρού της Λένας Δροσάκη; 

Η Λένα Δροσάκη και ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης θα γίνουν γονείς σε μερικούς μήνες κι όπως μπορούμε να καταλάβουμε, διανύουν την πιο όμορφη κι ευτυχισμένη περίοδο της ζωής τους. Παρά την πανδημία του κορονοϊού, τα νέα γι’ αυτούς είναι ευχάριστα.

Να θυμίσουμε πως λίγες μέρες μετά την ανακοίνωση των ευχάριστων νέων για τον ερχομό του παιδιού τους, ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του Λένα Δροσάκη και μάλιστα στις 14 Φλεβάρη, την ημέρα των ερωτευμένων. Βέβαια, φαίνεται πως η επισημοποίηση της σχέσης τους έχει “παγώσει” λόγω της ιδιαίτερης περιόδου με τον κορονοϊό, ενώ μεγαλύτερη σημασία έχει ο ερχομός του παιδιού τους.

Η Λένα Δροσάκη κυοφορεί τον καρπό του έρωτά της με τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη κι είναι ιδιαίτερα ευτυχισμένη. Όμως, ποιο το φύλο του μωρού της Λένας Δροσάκη;

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Real Life, το γνωστό ζευγάρι περιμένει αγοράκι και η ηθοποιός διανύει τον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της. Αυτό σημαίνει ότι έχουν μείνει τρεις περίπου μήνες μέχρι ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης και η Λένα Δροσάκη να κρατήσουν στην αγκαλιά τους το μωρό τους, το οποίο περιμένουν τον ερχόμενο Αύγουστο.

Το θέμα προβλήθηκε και στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου, “Έλα Χαμογέλα” το πρωί του Σαββάτου 9 Μαΐου.

Φυσικά, το ζευγάρι είναι ιδιαίτερα ερωτευμένο και ευτυχισμένο αυτό τον καιρό και δεν διστάζει, βέβαια, να μας το δείξει και μέσα από τα social media. Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης, μάλιστα, στις αρχές του χρόνου ανέβασε μια πολύ όμορφη φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, στην οποία απεικονίζεται ένα υπέροχο κολάζ με φωτογραφίες με την αγαπημένη του, συνοδεύοντάς το με ένα ποίημα του Γιώργου Σεφέρη.

Διάβασε ακόμα:

Τα σκαλιά της εκκλησίας θα ανέβουν Αλέξανδρος Μπουρδούμης και Λένα Δροσάκη!

Photo: Instagram/ lenakidrs