Για όλα μίλησε η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου καλεσμένη το βράδυ της Τετάρτης στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου. Η ηθοποιός αναφέρθηκε στην επιστροφή της στην τηλεόραση μέσα απ’ τη σειρά “Έρωτας Μετά”, τον σύντροφό της και το ενδεχόμενο ενός τρίτου γάμου, αλλά τις κρίσεις πανικού.

Η ηθοποιός, η οποία ανέφερε πως είναι 51 ετών, είπε πως νιώθει πολύ καλά με την ηλικία της και δεν έχει κανέναν λόγο να την κρύβει.

Όσον αφορά τον σύντροφό της, Σωτήρη Χατζάκη, είπε: «Τον Σωτήρη τον ξέρω πολλά χρόνια. Είναι ένας άνθρωπος που θαύμαζα, αλλά δεν είχε τύχει να έρθουμε κοντά. Πάνω από όλα τον θαυμάζω. Ναι είμαι ερωτευμένη».

Για το 2019 που φεύγει, η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου εξήγησε πως για εκείνη τελειώνει εξαιρετικά! «Έκανα ξανά τηλεόραση μετά από χρόνια και γνώρισα έναν άνθρωπο που θεωρώ σύντροφο ζωής».

Σχετικά με το τι ζητάει σ’ αυτή τη φάση της ζωής της από έναν σύντροφό της, η ηθοποιός απάντησε: «Αυτό που ζητάω από τον σύντροφό μου είναι να υπάρχει πνευματικότητα, τρυφερότητα, ειλικρίνεια και σεβασμός».

«Θα έκανες τρίτο γάμο;», την ρώτησε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, με την ηθοποιό να μην αποκλείει αυτό το ενδεχόμενο!

Δεν το αποκλείω. Αν ποτέ το θελήσω ίσως ξανά παντρευτώ. Θα ήθελα να υπάρχει μια σταθερότητα στα αισθηματικά μου. Η συντροφικότητα παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στη ζωή μου

Μετά από μερικά χρόνια που είχε μείνει εκτός τηλεόρασης, η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου επέστρεψε ξανά υποδυόμενη τη Μάγδα στο Έρωτας Μετά:

Είχα να κάνω τηλεόραση τρία, τέσσερα χρόνια. Τα τελευταία χρόνια δεν είχα καμία πρόταση για να δουλέψω στην τηλεόραση. Δεν μελαγχόλησα ποτέ! Έκανα κάποια guests και θεωρούσα πως όταν φύγει η κρίση θα επανέλθω γιατί είμαι ένα από τα πρόσωπα της τηλεόρασης

Τέλος, η ίδια αναφέρθηκε σε μια περίοδο πολύ πιεστική για εκείνη κατά την οποία είχε πάθει κρίση πανικού και είπε πως κατάφερε να το αντιμετωπίσει με φαρμακευτική αγωγή: «Έπαθα μια φορά στη ζωή μου κρίση πανικού, όταν έκανα το “Φιλί ζωής”. Άρχισα να έχω όλο το πακέτο, πήγαινα κάθε μέρα στο νοσοκομείο για να με εξετάσου. Δεν είχα καταλάβει τι είχα. Με βοήθησε ο Φίλιππος ο Σοφιανός, ο οποίος με έστειλε σε έναν ψυχίατρο. Τότε εκείνος μου είπε τι έχω και μου έδωσε φαρμακευτική αγωγή για τις κρίσεις. Δεν έκανα ψυχοθεραπεία, έχω καλούς φίλους».

Δες ακόμα:

H συγκινητική ανάρτηση της Αλεξάνδρας Παλαιολόγου για τον πατέρα της