Ακόμη ένα spoiler για το GNTM που τείνουμε να πιστέψουμε ότι είναι αληθινό. Ποια παίκτρια δεν είναι πια στο παιχνίδι και φωτογραφήθηκε να διασκεδάζει σε νυχτερινό κέντρο;

Ο λόγος για την Ξανθούλα Τζερεφού, η οποία όλα δείχνουν ότι βρίσκεται εκτός GNTM, αφού φωτογραφήθηκε να διασκεδάζει με φίλες της σε γνωστό νυχτερινό κλαμπ.

Τώρα για να πάρουμε τα πράγματα απ’ την αρχή, θα πρέπει να αναφέρουμε ότι στο επεισόδιο που θα προβληθεί αύριο Δευτέρα κι έχουμε ήδη πάρει μια πρώτη γεύση απ’ το τρέιλερ, βλέπουμε την Ξανθούλα να μη νιώθει καλά και να μεταφέρεται στο νοσοκομείο, καθώς της έχει ανέβει το ζάχαρο.

Πιθανότατα, μετά το νοσοκομείο η ίδια να αποφάσισε να αποχωρήσει απ’ το GNTM κι έτσι τη βλέπουμε χαμογελαστή να ποζάρει στον φακό του κλαμπ. Οι φωτογραφίες αυτές μάλιστα, ανέβηκαν στα social media απ’ τις 24 Νοεμβρίου.

Να υπενθυμίσουμε ότι στο τελευταίο επεισόδιο που παρακολουθήσαμε η Ξανθούλα ήταν ξεκάθαρα για ακόμη μια  φορά η πρωταγωνίστρια της βραδιάς.

Η ιστορία με την Ξανθή είχε ξεκινήσει απ’ όταν η Ειρήνη Ερμίδου έκανε ένα σχόλιο που την ενόχλησε την ημέρα που είχε πάει ο διατροφολόγος στο σπίτι του GNTM. Από τότε τα δύο κορίτσια ήταν σε ένταση, με τις υπόλοιπες κοπέλες να είναι κάπου στη μέση, αλλά δείχνοντας περισσότερη υποστήριξη στην Ειρήνη.

Η ένταση συνεχίστηκε με την Ξανθούλα, κατά τη διαδικασία της αποχώρησης, με πολλές κοπέλες να υποστηρίζουν -όσο τα κορίτσια περίμεναν ν’ αποφασίσουν οι κριτές ποια θα φύγει- ότι της έχουν δώσει παραπάνω ευκαιρίες επειδή είναι το μοναδικό plus size μοντέλο στο GNTM.

Όταν η Ξανθή βρέθηκε στην χειρότερη τριάδα, μίλησε για όσα συμβαίνουν στο σπίτι μπροστά στους κριτές. Μάλιστα, σχολίασε και τα σχόλια που έκανε η Ειρήνη Ερμίδου για τα κιλά της.

Η Ξανθή στη συνέχεια ανακοίνωσε πως θέλει ν’ αποχωρήσει οικειοθελώς από το παιχνίδι, όμως, η κριτική επιτροπή της είπε να το σκεφτεί, της τόνισε ότι δεν αξίζει, της έδωσε τη φωτογραφία της και εκείνη πήγε απλά στην πλευρά με τις νικήτριες.

Διάβασε ακόμη:

H Μέγκι ήθελε την Ιωάννα Μπέλλα μέσα στο σπίτι του GNTM!