Μετά την αποχώρηση του Γιώργου Καπουτζίδη απ’ τη θέση του παρουσιαστή και του Κωστή Μαραβέγια απ’ την κριτική επιτροπή, το επικρατέστερο σενάριο για την παρουσίαση είναι ότι την αναλαμβάνουν ο Γιώργος Λιανός και η Χριστίνα Μπόμπα, ενώ τη θέση του Μαραβέγια φαίνεται πως καλύπτει η Ελεονώρα Ζουγανέλη. Όμως, ενώ διαβάζουμε όλες τις φήμες για τα νέα πρόσωπα, μια νέα αποχώρηση απ’ το The Voice έσκασε σαν βόμβα!

Ο λόγος για τη Λάουρα Νάργες, η οποία ανακοίνωσε μέσω Instagram ότι αποχωρεί κι εκείνη απ’ το The Voice, γράφοντας μάλιστα πως… τριτώνει το κακό!

Η νέα αποχώρηση απ’ το The Voice ήρθε ξαφνικά, με τους περισσότερους να πίστευαν πως θα βρίσκεται για ακόμα μια χρονιά στο “Green room” του The Voice.

Όπως έγραψε η Λάουρα για την αποχώρηση απ’ το The Voice, είναι κάτι που έκανε με πολλή αγάπη και μεράκι, γι’ αυτό και στέλνει μια μεγάλη αγκαλιά σ’ όλα τα μέλη της ομάδας που συνεργάστηκε αυτά τα 2,5 χρόνια. Φυσικά, δεν παρέλειψε να ευχηθεί καλή επιτυχία στο τηλεοπτικό show.

Και τριτώνει: Τελικά κλείνει και για έμενα ο κύκλος του The Voice Of Greece. Η θέση μου στα backstage ήταν κάτι που έκανα με πολύ αγάπη, μεράκι και αφοσίωση αφού νιώθω την κάθε αγωνία που μπορεί να έχει ένας παίκτης. Άλλωστε ξεκίνησα και εγώ από ένα παιχνίδι τάλεντ σόου, τότε το 2008 με το So You Think You Can Dance 2 στο Mega. Μία αγκαλιά στην ομάδα που συνεργάστηκα τα τελευταία 2,5 χρόνια και της οποίας εύχομαι κάθε επιτυχία τώρα αλλά και στο μέλλον!

Το post με το οποίο ανακοίνωσε η Λάουρα την αποχώρηση απ’ το The Voice:

Δεν ξέρουμε ποιο άτομο θα πάρει τη θέση της Λάουρας, αλλά μένει φυσικά να δούμε πώς ακριβώς θα μοιραστεί η παρουσίαση ανάμεσα στον Λιανό και την Μπόμπα. Άραγε, υπάρχει περίπτωση η Χριστίνα Μπόμπα, που θα βρίσκεται στο πλευρό του Γιώργου Λιανού, να αναλάβει τον ρόλο της Λάουρας;

Σημειώνεται ότι τα γυρίσματα για τη φάση των blind auditions φαίνεται πως ξεκινούν από σήμερα, Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου, και στις καρέκλες των coaches κάθονται σίγουρα ο Σάκης Ρουβάς, η Έλενα Παπαρίζου και ο Πάνος Μουζουράκης.

Δες πώς είχε ανακοινώσει την αποχώρησή του απ’ το The Voice ο Κωστής Μαραβέγιας:

Τέλος το The Voice για τον Μαραβέγια | Η ανάρτησή του στο Instagram