Μια βόλτα στην Πλάκα ήταν αρκετή για να προδοθεί ότι βρίσκεται εκτός παιχνιδιού! Ο λόγος για τη Ροζάνα απ’ το Greece’s Next Top Model, η οποία φαίνεται πως είναι ανάμεσα στις παίκτριες που θα δούμε ότι θ’ αποχωρήσουν σχετικά σύντομα.

Η Ροζάνα απ’ το GNTM, η όμορφη κοκκινομάλλα που είναι η αδυναμία των κριτών, φαίνεται πως έχει ήδη αποχωρήσει απ’ το παιχνίδι καθώς ο φωτογραφικός την απαθανάτισε με τον σύντροφό της.

Η 21χρονη μαζί με τον αγαπημένο της Γιώργο Παναγόπουλο εντοπίστηκαν σε χαλαρή βόλτα στην Πλάκα και το queen.gr δημοσίευσε μια φωτογραφία τους που αποδεικνύει ότι η παίκτρια είναι εκτός παιχνιδιού.

Όταν η Ροζάνα, όμως, κατάλαβε ότι ο κόσμος γύρω άρχισε να την κοιτάει επειδή κατάλαβε ποια είναι, τότε κρύφτηκε στην αγκαλιά του συντρόφου της και άρχισαν και οι δύο να περπατούν πιο γρήγορα.

Δείτε την επίμαχη φωτογραφία:

Ροζάνα απ' το GNTM

Ποιες άλλες δύο παίκτριες έχουν θεαθεί εκτός σπιτιού;

Πριν λίγες μέρες κυκλοφόρησε μια φωτογραφία με δύο κορίτσια απ’ την «τριάδα της φωτιάς» να διασκεδάζουν σε club. Ο λόγος για τις Μικαέλα και Μέγκι, οι οποίες όπως όλα δείχνουν, είναι επίσης εκτός παιχνιδιού.

Και τα δύο κορίτσια βγήκαν για ποτό σε γνωστό club της Αθήνας και κάποιοι «παπαράτσι» έσπευσαν να βγάλουν φωτογραφία για να έχουν αποδείξεις.

Ωστόσο, δεν είναι γνωστό πότε τα παραπάνω κορίτσια(Μέγκι- Μικαέλα- Ροζάνα) θα βρεθούν εκτός παιχνιδιού, αν σκεφτούμε πως τα γυρίσματα για τα επεισόδια που βλέπουμε έχουν ήδη γίνει!

Είναι αληθινά τα spoilers;

Κανείς δεν γνωρίζει, αλλά η λογική λέει πως ναι καθώς όλες οι φωτογραφίες των κοριτσιών που έχουν θεαθεί έξω είναι με το νέο look τους στα μαλλιά, επομένως δεν γίνεται οι φωτογραφίες να είναι παλιές.

Επιπλέον, η Κατερίνα Βισέρη και η Γαρυφαλλιά Καληφώνη, για τις οποίες επίσης είχε κυκλοφορήσει ότι έχουν αποχωρήσει, το spoiler βγήκε αληθινό κι όντως αποχώρησαν.

Ο χρόνος θα δείξει!

Διαβάστε ακόμα:

Τι τρώνε τα κορίτσια του GNTM; Μόλις μάθαμε!