Άγριος τσακωμός στο Nomads: Πιάστηκαν στα χέρια Βασιλόπουλος και Μισθοφόρος (Video)

LIKE US ON FACEBOOK

Η είσοδος των Survivors στο Nomads μόνο με ηρεμία δεν έχει γίνει… Ακόμα δεν μπήκαν στο παιχνίδι οι «Εισβολείς» και ξεκίνησαν οι εντάσεις!

Ο άγριος τσακωμός στο Nomads έγινε ανάμεσα σε Βασιλόπουλο και Μισθοφόρο. Μάλιστα, τα πράγματα ξέφυγαν όταν ο Βασιλόπουλος έπιασε απ’ το κεφάλι τον Αναγνωστόπουλο με αποτέλεσμα ο τελευταίος να μην μπορεί να πάρει ανάσα.

Όλα έγιναν κατά τη διάρκεια του αγώνα επικράτειας, με τους δύο παίκτες ν’ αρχίζουν να τσακώνονται ενώ ο Αναγνωστόπουλος κατηγόρησε τον Βασιλόπουλο για το κεφαλοκλείδωμα που του έκανε.

Ο Γιάννης Σπαλιάρας προσπάθησε να ηρεμήσει τα «πνεύματα», αλλά τελικά δεν τα κατάφερε ενώ λίγο πριν σταματήσει το τσακωμός, ο Ορέστης Τσανγκ είχε μπει στον αγωνιστικό χώρο κι άρχισε να σπρώχνει τον Χρήστο Βασιλόπουλο.

Ο Μισθοφόρος απ’ την πλευρά του, όταν χωρίστηκαν οι δύο παίκτες, άρχισε τα… γαλλικά φωνάζοντας ότι ο Βασιλόπουλος έχει αντιαθλητική συμπεριφορά.

Νωρίτερα, είχε γίνει η πρώτη γνωριμία των παικτών του Nomads με τους «Εισβολείς». Η ομάδα του Nomads έμεινε μ’ ανοιχτό το στόμα όταν είδε τους νέους παίκτες.

Γιάννης Σπαλιάρας, Στέλιος Χανταμπάκης, Κώστας Αναγνωστόπουλος, Ορέστης Τσανγκ, Νάσος Παπαργυρόπουλος, Ελισάβετ Δοβλιατίδου, Ντάρια Τουρόβνικ και Μαριάννα Καλέργη είναι οι παίκτες που εισέβαλαν στο Nomads και στάθηκαν δίπλα από τους «Επίλεκτους».

Θυμίζουμε ότι οι πέντε Επίλεκτοι που ψήφισε το κοινό είναι οι: Δήμος Χαριστέας, Αλέξανδρος Σίαρς, Δήμητρα Αλεξανδράκη, Αθηνά Κωστοπούλου, Χρήστος Βασιλόπουλος. Παράλληλα, εξασφάλισαν τη συμμετοχή τους στους Επίλεκτους οι Mike, Μάριος Ακριβόπουλος, Μαριάννα Καμαρωτάκη, Δημήτρης Μαρμαράς και Γρηγόρης Μόργκαν.

Δες κι αυτό:

Η Αλεξανδράκη παρέμεινε, αλλά ζήτησε ν’ αποχωρήσει απ’ το Nomads γιατί της λείπει ο σύντροφός της

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved