Κι ενώ ο πρώτος κύκλος ολοκληρώθηκε και ετοιμαζόμαστε για τον επόμενο κύκλο, μόλις κυκλοφόρησε το trailer της δεύτερης σεζόν στις Άγριες Μέλισσες. 

Η καθηλωτική σειρά του Ant1 τελείωσε περί τα μέσα Ιουλίου και μάλιστα “εκτοξεύοντας” τα νούμερα στο φινάλε, ενώ να θυμίσουμε πως οι Άγριες Μέλισσες την σεζόν αυτή έφτασαν στην κορυφή της τηλεθέασης, κάνοντας μια εντυπωσιακή πορεία με υψηλές επιδόσεις σε όλα τα κοινά. Από τότε αρκετά είναι αυτά που έχουν ακουστεί για τον δεύτερο κύκλο, ο οποίος δεν αργεί να ξεκινήσει.

Μπορεί οι συντελεστές της σειράς να χαλαρώνουν στις διακοπές τους, όμως ο Ant1 κυκλοφόρησε το trailer της επόμενης σεζόν.

Τι βλέπουμε στο trailer της δεύτερης σεζόν στις Άγριες Μέλισσες;

Στη λεζάντα του trailer της δεύτερης σεζόν στις Άγριες Μέλισσες αναφέρεται χαρακτηριστικά «H Ελένη καταδικάζεται με την κατηγορία του φόνου πρώτου βαθμού… Η εσχάτη των ποινών έρχεται.. #AgriesMelisses Β’ Κύκλος! Tον Σεπτέμβριο στον #ant1tv».

Στο επίκεντρο του trailer είναι η Ελένη η οποία παραπέμπεται σε δίκη με την κατηγορία του φόνου Α΄Βαθμού του Σέργιου Σεβαστού, κινδυνεύοντας ακόμα και με την εσχάτη των ποινών, δηλαδή την θανατική ποινή. Στα πλάνα βλέπουμε την Ελένη να βγαίνει απ’ το κρατητήριο δίπλα στον Προύσαλη με το πλήθος να της φωνάζει, αποκαλώντας τη «φόνισσα». Το trailer κλείνει με τις τρεις αδερφές να κλαίνε και να αγκαλιάζονται και την Ελένη να λέει με θλίψη «Μπορεί να είναι η τελευταία μας αγκαλιά». Μήπως κάτι θέλει να πει μ’ αυτό;

Δες κι εσύ το trailer: 

Να θυμίσουμε ότι τέσσερις νέοι πρωταγωνιστές εντάσσονται στη σειρά κι αυτοί δεν είναι άλλοι από τους Βασίλης Μπισμπίκης, Αργύρης Πανταζάρας, Στέλλα Γκίκα, Αλεξάνδρα Παντελάκη και Γιάννης Νταλιάνης.

Μάλιστα, ο Αργύρης Πανταζάρας, έχει γνωστός και αγαπητός από το τηλεοπτικό κοινό φέτος μέσα από την επιτυχημένη του παρουσία στο «Κόκκινο Ποτάμι».

Δες ακόμα όλα όσα θα αλλάξουν στη σειρά:

Όσα θα αλλάξουν στη δεύτερη σεζόν στις Άγριες Μέλισσες & η ημερομηνία πρεμιέρας