Η δεύτερη σεζόν στις Άγριες Μέλισσες αναμένεται να είναι καθηλωτική με τη δραματική σειρά του ANT1 να επιστρέφει και πάλι στις οθόνες μας. Κάθε πότε θα προβάλλονται οι Άγριες Μέλισσες; 

Συγκίνησαν με τη δυνατή πλοκή τους, συζητήθηκαν για τις καταιγιστικές εξελίξεις τους, απέσπασαν διθυραμβικές κριτικές για τις καθηλωτικές ερμηνείες και την κινηματογραφική αισθητική τους. Οι Άγριες Μέλισσες επιστρέφουν και τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου, στις 22:00, σε νέα ώρα, το Διαφάνι ανοίγει και πάλι τις πόρτες των σπιτιών του και οι ήρωές του ξετυλίγουν τη ζωή και τον μύθο τους.

Η δεύτερη σεζόν στις Άγριες Μέλισσες ξεκινάει σήμερα, Δευτέρα, στις 22:00 με τη σειρά να έχει κάνει άλλη μία αλλαγή έπειτα από αυτή της ώρας. Κάθε πότε θα προβάλλονται οι Άγριες Μέλισσες; 

δεύτερη σεζόν στις Άγριες Μέλισσες

Η δραματική σειρά αναμένεται να προβάλλεται καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή κι όχι Δευτέρα με Πέμπτη, όπως ίσχυε. Έτσι φέτος οι τηλεθεατές θα απολαμβάνουν την αγαπημένη τους σειρά μία επιπλέον ημέρα.

Τι θα δούμε φέτος στη δραματική σειρά; 

Η ώρα μηδέν για τις αδελφές Σταμίρη έφτασε! Ήρθε η στιγμή να πληρώσουν για τον θάνατο του Σέργιου; 

δεύτερη σεζόν στις Άγριες Μέλισσες

Μια συνταρακτική αποκάλυψη, μια ομολογία, μια απόπειρα δολοφονίας και μια αυτοθυσία, οδηγούν σε χιονοστιβάδα συνταρακτικών αποκαλύψεων και γεγονότων που θα αφήσουν βαθιά σημαδεμένους όλους τους ήρωες.

Μια νέα ζωή ξεκινά για την Ελένη, την Ασημίνα και τη Δρόσω. Για πρώτη φορά, όμως, θα ακολουθήσουν διαφορετικούς δρόμους γεμάτους αγκάθια, σαν να πληρώνουν, με διαφορετικό τρόπο η καθεμιά, το έγκλημα του παρελθόντος. Ένα παιδί έχει αλλάξει χέρια, αφήνοντας μεγάλες πληγές. Ένας μοιραίος έρωτας δεν έχει βρει το λιμάνι του. Ο κύκλος αίματος που άνοιξε με τον θάνατο του πατέρα τους, δεν έχει κλείσει. Η δικαιοσύνη δεν έχει αποδοθεί ακόμα.

δεύτερη σεζόν στις Άγριες Μέλισσες

Να θυμίσουμε πως τέσσερις νέοι πρωταγωνιστές εντάσσονται στη σειρά κι αυτοί δεν είναι άλλοι από τους Βασίλης Μπισμπίκης, Αργύρης Πανταζάρας, Στέλλα Γκίκα, Αλεξάνδρα Παντελάκη και Γιάννης Νταλιάνης.

Μάλιστα, ο Αργύρης Πανταζάρας, έχει γνωστός και αγαπητός από το τηλεοπτικό κοινό φέτος μέσα από την επιτυχημένη του παρουσία στο «Κόκκινο Ποτάμι».

Σύμφωνα με τον ANT1, στον Β’ κύκλο της σειράς μπαίνουν δυνατά και οι: Βασίλης Μπισμπίκης, Αργύρης Πανταζάρας, Αλεξάνδρα Παντελάκη, Γιάννης Νταλιάνης, Στέλλα Γκίκα, Δημήτρης Μαζιώτης, Συμεών Τσακίρης, Εύα Σιμάτου, Γιάννης Βασιλώτος, κ.α.

Ο Γιάννης Στάνκογλου που υποδυόταν τον Θωμά Κυπραίο δε θα βρίσκεται στη σειρά φέτος, αφού έχει συμφωνήσει ήδη να συμμετέχει σε άλλη σειρά.

δεύτερη σεζόν στις Άγριες Μέλισσες

Δες όλα τα trailer του δεύτερου κύκλου της σειράς και πάρε μια γεύση απ’ όσα θα δούμε στα πρώτα επεισόδια: 

Δες ακόμα τι θα γίνει στα πρώτα επεισόδια:

Οι Άγριες Μέλισσες επιστρέφουν με τα πρώτα επεισόδια να είναι καθηλωτικά!