Άγριες Μέλισσες: Η απρόσμενη εξέλιξη που δεν περιμέναμε

LIKE US ON FACEBOOK

Mια απρόσμενη εξέλιξη στις Άγριες Μέλισσες θα φέρει τα πάνω κάτω! Κάθε επεισόδιο μας δίνει και μια καινούρια πληροφορία, που πυροδοτεί εξελίξεις. Ποιον ερωτεύεται η Δρόσω που δεν έπρεπε να ερωτευτεί;

Σύμφωνα με πληροφορίες, στα επόμενα επεισόδια έρχεται μια απρόσμενη εξέλιξη στις Άγριες Μέλισσες του ΑΝΤ1.

Η Ασημίνα παλεύει με τις ενοχές της για την αγάπη της για τον Νικηφόρο, και ενώ η Ελένη πασχίζει καθημερινά για να κρατήσει τα χωράφια τους, εκείνη πρέπει να αποφασίσει εάν θα ακολουθήσει τον Νικηφόρο στο Παρίσι.

Έρχεται, όμως, μια ανατροπή απ’ τον Δούκα, ο οποίος προτείνει στον Νικηφόρο μια συμφωνία προκειμένου να δεχθεί την Ασημίνα για νύφη του.

Η Ελένη θα επισκεφτεί τον Δούκα για να του ανακοινώσει την απόφασή της σχετικά με την προίκα της Ασημίνας. Ο Νικηφόρος, όμως, ξεκαθαρίζει στην Ελένη πως θα παντρευτεί την Ασημίνα χωρίς να διεκδικήσει για προίκα τα χωράφια τους, προκαλώντας την οργή του πατέρα του, ο οποίος τον απειλεί ότι θα τον αποκληρώσει και θα τον διώξει από το σπίτι.

Ο Δούκας, τελικά, θα κάνει πράξη τις απειλές του αφού θα διώξει τον Νικηφόρο, ο οποίος θα βρει στέγη στο σπίτι των αδελφών Σταμίρη. Αυτή η κίνηση του, όμως, ξεσηκώνει κύμα κουτσομπολιών σε όλο το χωριό. Όταν το μαθαίνουν ο Δούκας και η Μυρσίνη, δεν ξέρουν πώς να το αντιμετωπίσουν.

Ο Λάμπρος, από την άλλη, τριγυρίζει συνέχεια την Ελένη και σε μια φορτισμένη στιγμή είναι έτοιμος να της αποκαλύψει τον λόγο για τον οποίο έφυγε από κοντά της.

Την ίδια στιγμή, η Δρόσω μαγεύεται από τα λόγια ενός άντρα τον οποίο απαγορεύεται να ερωτευτεί. Αυτός ο άντρας που γοητεύει τη Δρόσω δεν είναι άλλος από τον Νικηφόρο. Την ίδια ώρα, ο Δούκας και ο Μιλτιάδης δέχονται μια αναπάντεχη επίσκεψη από το Παρίσι. Η αδερφή τους, Ανέτ Ρουσσώ, έρχεται για να μονιάσει τα δύο αδέρφια. Ο Μιλτιάδης είναι πανευτυχής με την επίσκεψη της αγαπημένης του αδερφής, αλλά εκείνη καταλαβαίνει αμέσως πως το μίσος ανάμεσα στα αδέρφια της είναι άσβεστο.

Δες ακόμα:

Δημήτρης Γκοτσόπουλος: Όσα αποκάλυψε ο δάσκαλος απ’ τις Άγριες Μέλισσες!
Copyright © iPop 2012 - 2020 | All rights reserved