Στα επόμενα επεισόδια των Άγριων Μελισσών, ο Κυπραίος θα πεθάνει, όπως επίσης και η Θεοδοσία. Τι λένε τα spoilers για τις εξελίξεις και το τέλος των δύο αγαπημένων χαρακτήρων;

Η δίκη της Ελένης δεν θα φέρει τα πάνω κάτω μόνο στη δική της ζωή, αλλά και όσων εμπλέκονται στη δολοφονία του Σέργιου κι όσων ακολούθησαν. Περισσότερο απ’ όλους θα επηρεαστεί, όμως, ο Μιλτιάδης, ο οποίος θα αντιληφθεί ότι ο Γιάννος σκοτώθηκε και φταίει ο ίδιος του ο αδερφός.

Έτσι, θα αποφασίσει να αποδώσει μόνος του δικαιοσύνη και θα στήσει καρτέρι θανάτου στον αδερφό του. Ο Δούκας τον βλέπει και ανταλλάζουν βαριές κουβέντες, όμως, ο Μιλτιάδης θέλει να εκδικηθεί κι έτσι θα σηκώσει το όπλο, θα σημαδέψει τον αδερφό του και θα πυροβολήσει.

Ο Μελέτης θα αντιδράσει αμέσως και θα προσπαθήσει να σώσει τον Δούκα, έτσι η σφαίρα θα πετύχει εκείνον. Κωνσταντής, Δούκας και Μιλτιάδης θα είναι σοκαρισμένοι, με τον τελευταίο να λυγίζει απ’ τις τύψεις.

Ο Μελέτης θα δώσει τη δική του μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, ενώ η οικογένεια των Σεβαστών είναι συντετριµµένη.

Ο Μιλτιάδης θα οδηγηθεί στο κρατητήριο, η Βιολέτα θα καταρρακωθεί, όπως επίσης κι όλο το χωριό. Ο Μιλτιάδης δεν θα αντέξει αυτό που αισθάνεται και θα προσπαθήσει να βλάψει τον εαυτό του με αποτέλσμα να πάει στο αναρρωτήριο.

Η Μυρσίνη απ’ την άλλη, ενώ είναι σε εξέλιξη η δίκη της Ελένης, θα δώσει εντολή να την σκοτώσουν, ενώ η Θεοδοσία θα την συναντήσει την τελευταία ηµέρα πριν από την απόφαση του δικαστηρίου και θα της ζητήσει συγχώρεση, καθώς µετάνιωσε που την εκβίασε να παραδοθεί στην Αστυνοµία. Οι δύο γυναίκες θα συμφιλιωθούν.

Ο Κυπραίος θα πεθάνει, το ίδιο και η Θεοδοσία

Σύμφωνα με πληροφορίες του TV O’ CLOCK, ενώ όλοι περιµένουν την απόφαση του δικαστηρίου, κανείς δεν φαντάζεται τι θα ακολουθήσει.

Ένας άντρας επιχειρεί να σκοτώσει την Ελένη. Η Θεοδοσία, όµως, υπό το βάρος των τύψεων, καθώς εκείνη οδήγησε την Ελένη στη φυλακή, θυσιάζεται για την άλλοτε αντίζηλό της και πέφτει νεκρή στην προσπάθειά της να τη σώσει.

Στο µεταξύ, ο Κυπραίος (Γιάννης Στάνκογλου), αφού τακτοποιήσει τις εκκρεµότητές του, επιστρέφει στο σπίτι µε σκοπό να περάσει το τελευταίο βράδυ µε τον Νέστορα και την εποµένη να φύγει απ’ το ∆ιαφάνι. Μόνο που ο Νέστορας έχει άλλα σχέδια και οι δύο άντρες θα βρεθούν σε µία αναµέτρηση που θα έχει έναν µόνο νικητή. Και αυτός θα είναι ο Νέστορας, καθώς ο Κυπραίος θα καταλήξει νεκρός.

Δες ακόμα:

Γι’ αυτό την αγαπήσαμε λίγο περισσότερο: Η Δανάη Μιχαλάκη από τις Άγριες Μέλισσες αποκάλυψε πού θα πάει και τι θα κάνει η Δρόσω στη 2η σεζόν