Η καραντίνα τελείωσε, η άρση των περιοριστικών μέτρων έχει ξεκινήσει, όμως πότε επιστρέφουν οι Άγριες Μέλισσες με νέα επεισόδια; 

Όπως είναι γνωστό, τόσο σε άλλες σειρές, όσο και σε αυτή, τα γυρίσματα “πάγωσαν” εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού. Ο πρώτος στόχος όλων ήταν η προστασία τόσο των ηθοποιών όσο και όλης της ομάδας που εργάζεται για να γυριστούν οι απαραίτητες σκηνές για κάθε επεισόδιο. Έτσι λοιπόν, τα γυρίσματα δεν πραγματοποιούνταν όλο αυτό το διάστημα του lockdown και των περιοριστικών μέτρων, αποφεύγοντας τον συνωστισμό.

Με τα μέτρα, βέβαια, να έχουν ήδη μειωθεί, όπως φαίνεται, η δραματική σειρά του Ant1 θα επιστρέψει σύντομα με καινούργια επεισόδια στις οθόνες μας. Τι αποκάλυψαν οι πρωταγωνιστές της σειράς;

Οι αγαπημένοι μας ηθοποιοί από τις Άγριες Μέλισσες πήγαν το πρωί του Σαββάτου 9 Μαΐου να κάνουν το τεστ για τον κορονοϊό, προκειμένου να ξεκινήσουν τα γυρίσματα της σειράς το συντομότερο και μάλιστα τη Δευτέρα.

Όμως, πότε επιστρέφουν οι Άγριες Μέλισσες στις οθόνες μας με νέα επεισόδια;

Σύμφωνα με την ανάρτηση του Κωστή Σαββιδάκη στο Instagram η δραματική σειρά επιστρέφει με νέα επεισόδια στον Ant1 στις 18 Μαΐου, ημέρα Δευτέρα και ώρα 22:45.

Στη λεζάντα της ανάρτησης έγραψε ο Κωστής Σαββιδάκης:

«”Άγριες Μέλισσες” – επιστρέφουμε… Από 18/5/20 – ΝΕΑ επεισόδια!
Στις 22:45′ στον ΑΝΤ1.
Το τεστ το κάναμε… Οι μάσκες “έπεσαν” για την φωτογράφιση!»

Άλλωστε, λίγο καιρό πριν και η Κατερίνα Διδασκάλου είχε αποκαλύψει το ξεκίνημα των γυρισμάτων της δραματικής σειράς. Όπως είχε πει η ίδια, καλώς εχόντων των πραγμάτων θα αρχίσουν και πάλι τα γυρίσματα της σειράς στα μέσα Μαΐου και μάλιστα σε χώρους που έχουν απολυμανθεί με προσοχή.

Τώρα, όμως, είναι πλέον σίγουρο πως τα γυρίσματα ξεκινάνε και η σειρά θα βρίσκεται και πάλι στις οθόνες μας από 18 Μαΐου με νέα επεισόδια.

Διάβασε ακόμα:

Άγριες Μέλισσες: Ποιος πρωταγωνιστής δε θα είναι στον επόμενο κύκλο;

Photo: Instagram/ agriesmelisses_ant1tv