Αγαπάτε τον εαυτό σας, αγαπάτε τα παιδιά σας

LIKE US ON FACEBOOK

Ο Gingerbread, κατά κόσμον Νικόλας, και αγαπημένος YouTuber, πήγε καλεσμένος στην Ελεονώρα Μελέτη μαζί με τη μητέρα του, σε μια συνέντευξη που μας δίνει μαθήματα.

Ο Gingerbread, ο οποίος αποκαλείται από πολλούς “εκκεντρικός YouTuber” πήγε στην Ελεονώρα Μελέτη και, εκτός των άλλων, μαζί με τη μητέρα του εξήγησαν το πώς βίωσαν σαν οικογένεια το γεγονός ότι εκείνου του άρεσε από μικρός να βάφεται.

Όπως είπε ο ίδιος, άρχισε να βάφεται αρχικά με τα καλλυντικά της μητέρας του, ενώ απέκτησε την πρώτη του παλέτα όταν πήγαινε στο Γυμνάσιο.

Στην αρχή ήταν δύσκολα, η μητέρα του ήταν εκείνη που του άσκησε το μεγαλύτερο bullying, ενώ ο πατέρας του ήταν πιο διαλλακτικός, αλλά όλα άλλαξαν όταν έφυγε απ’ τη ζωή ο πατέρας.

«Αυτή η διαφορετικότητα δεν είναι εύκολο για μια μητέρα να το δεχθεί. Το ότι του άρεσε το μακιγιάζ το δέχθηκα και είδα ότι έχει ταλέντο, αλλά το να βάφεται ο ίδιος δεν μπορούσα να το δεχθώ», είπε χαρακτηριστικά με τον γιο της να υποστηρίζει πως αυτό που δεν άρεσε στη μητέρα του ήταν ίσως η ιδέα ότι προσπαθεί να γίνει και να προσποιηθεί κάτι που δεν είναι.

Νόμιζε η μαμά ότι προσπαθώ να γίνω κορίτσι. Ότι προσπαθώ να προκαλέσω

Η μητέρα του στη συνέχεια εξήγησε πως όταν κλήθηκε να πάρει τον ρόλο και της μητέρας και του πατέρα, όλα άλλαξαν, είπε στον εαυτό της “σταμάτα” και άλλαξε τελείως η στάση της.

Πλέον, οι δυο τους έχουν μια υπέροχη σχέση, το περιβάλλον της οικογένειας φυσικά αγαπά και αποδέχεται τον Νικόλα γι’ αυτό που είναι γιατί αυτό είναι οι φίλοι και η οικογένεια: Να σε αγαπάνε γι’ αυτό που είσαι!

Γιατί η συνέντευξη του Gingerbread πρέπει να μας δώσει μαθήματα;

Γιατί μαμά και παιδί πήγαν καλεσμένοι σε μια εκπομπή και δεν κρύφθηκαν ούτε λεπτό, δεν προσπάθησαν να ωραιοποιήσουν τις καταστάσεις του παρελθόντος, αντιθέτως, τις πήραν ως ένα σημαντικό μάθημα που τους έκανε πιο δυνατούς.

Ναι, η μητέρα του Νικόλα ήταν το άτομο που του άσκησε το μεγαλύτερο bullying, αλλά σήμερα είναι το άτομο με το οποίο ο Νικόλας συζητάει τα πάντα. Τον αποδέχεται, τον αγαπάει, τον θαυμάζει, ακόμα κι αν στην αρχή της ήταν δύσκολο να προσαρμοστεί.

Δεν θα έπρεπε να της είναι δύσκολο ούτε στην αρχή. Είναι μητέρα. Αλλά είναι επίσης άνθρωπος. Και ως άνθρωπος έκανε ένα τεράστιο λάθος πληγώνοντας το παιδί της, αλλά αποφάσισε πως δεν θα το κάνει πια. Και πλέον έχουν μια υπέροχη σχέση αγάπης, αποδοχής και σεβασμού. Όπως θα έπρεπε να είναι όλες οι σχέσεις!

Δες ακόμα:

O Τάσος Ξιάρχος στη Μελέτη: Τα τακούνια, τα παιδικά του χρόνια και η σχέση με τον πατέρα του

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved