Ο Σάκης μιλώντας χθες την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου αποκάλυψε πολλά και πτυχές του εαυτού του που δεν γνωρίζαμε. Οι περισσότεροι (ή μάλλον περισσότερες) έμειναν σε ένα: Στην παραλία γυμνιστών που πάει ο Σάκης τα Καλοκαίρια στην Κέρκυρα!

Η είδηση έσκασε σαν “βόμβα” και όλοι αναρωτιούνται: Ποια είναι  η παραλία γυμνιστών που πάει ο Σάκης τα Καλοκαίρια στην Κέρκυρα;;;

Ας πάρουμε, όμως, λίγο τα πράγματα απ’ την αρχή. Ο Σάκης Ρουβάς μιλώντας στη Ράνια Κωστάκη και στον Ρυθμό, ήταν ιδιαίτερα αποκαλυπτικός, μίλησε για την πρώτη του χυλόπιτα, για το φαγητό που τρώει, για την αγάπη του για το θέατρο αλλά και για τα πρόστυχα λόγια που λέει. Και μέσα σε όλα αυτά είπε πως ακόμη πηγαίνει σε μια παραλία γυμνιστών στην Κέρκυρα. Και φυσικά τραγούδησε! Το μόνο σίγουρο είναι πως για ακόμη μια φορά ο Σάκης δεν μας απογοήτευσε.

Ποια είναι, όμως, η παραλία γυμνιστών που πάει ο Σάκης τα Καλοκαίρια;

Ο τραγουδιστής αποφάσισε να μην το αποκαλύψει αλλά εμείς σκεφτήκαμε: Πόσες παραλίες γυμνιστών μπορεί να έχει η Κέρκυρα;

Η παραλία της Μυρτιώτισσας

H παραλία του Αρίλλα

Εμείς πάντως ποντάρουμε στη δεύτερη γιατί είναι και λιγότερο γνωστή. Φέτος το Καλοκαίρι αν ο δρόμος σου σε βγάλει στην Κέρκυρα ξέρεις που πρέπει να πας για μπάνιο!

Εκτός, όμως, απ’ την συνήθειά του να πηγαίνει σε παραλία γυμνιστών, ο Σάκης μίλησε και για την πρώτη του χυλόπιτα. Ναι ο Σάκης ο γνωστός έχει “φάει” χυλόπιτα.  «Η πρώτη ήταν αυτή που πόνεσε. Στο δημοτικό.», και εξήγησε πως είχε ζητήσει από ένα κοριτσάκι να το συνοδεύσει στο σχολείο και αυτό αρνήθηκε. Το κοριτσάκι αυτό μαντεύουμε πως το έχει μετανιώσει πικρά.

Τι άλλο είπε ο Σάκης; Είπε πως ακούει Σάκη στο αυτοκίνητο “αναγκαστικά” αφού βάζει ραδιόφωνο ενώ το αγαπημένο του τραγούδι είναι το τελευταίο του Justin Timberlake “Say Something”.

Παράλληλα, ο Σάκης Ρουβάς μιλάει πρόστυχα (ω ναι το κάνει) αλλά δεν τρώει “βρώμικο”. Δεν χτίζεται εύκολα αυτό το σώμα! Ακόμη μίλησε για την αγάπη του για το θέατρο, για τους συνεργάτες του ενώ τραγούδησε και live.

Κι αν δεν πρόλαβες να τον απολαύσεις χθες, δες το video!

ΝΥΧΤΑ στον Ρυθμο με τον Σάκη Ρουβά

Η πιο ερωτική ΝΥΧΤΑ στον Ρυθμό με την Ράνια Κωστάκη και καλεσμένο τον Σάκη Ρουβά έφτασε…

Gepostet von Ρυθμός 949 fm am Mittwoch, 14. Februar 2018