Αγόρια κάθεστε; Καθίστε. Η Adriana Lima αποφάσισε να μην ξαναβγάλει φωτογραφία γυμνή! Σας προειδοποιήσαμε να καθίσετε. Το μήνυμά της στο Instagram.

Η Adriana Lima, απ’ τα πιο όμορφα μοντέλα της Victoria’s Secret αποφάσισε να μην ξαναβγάλει τα ρούχα της. Δηλαδή, όχι ακριβώς…αλλά αποφάσισε τουλάχιστον να μην ξανακάνει γυμνή φωτογράφιση!

Το μοντέλο δεν μας άφησε, όμως, με την απορία και με μήνυμά της στο Instagram εξήγησε ακριβώς τον λόγο που την ώθησε να πάρει αυτήν την λυπητερή -για τους άντρες- απόφαση.

Η ίδια εξήγησε πως δεν θέλει να βλέπει τις γυναίκες ν’ αντιμετωπίζονται με αυτόν τον τρόπο τόσο στο χώρο της μόδας, στα social media όσο και στην κοινωνία εν γένει.

Στη ανάρτησή της στο Instagram, μεταξύ άλλων, αναφέρει πως έχει και αυτή τις ανασφάλειές της και πλέον δεν φοβάται να τις αποκαλύψει.

Η δουλειά μου με καταπίεσε να προβάλλω μια εικόνα με έναν συγκεκριμένο τρόπο, σκεφτόμουν πως εμείς οι γυναίκες κουβαλάμε τόσα πολλά…Εμείς ως γυναίκες δεν μπορούμε να συνεχίσουμε να ζούμε με τόσο επιφανειακές αξίες, δεν είναι δίκαιο για μας, δεν είναι υγιές…Θέλω να το αλλάξω για τη γιαγιά μου, για τη μαμά μου…Θα κάνω αυτήν την αλλαγή…Θα ξεκινήσω με μένα. Αρνούμε να το αγκαλιάσω αυτό. Είμαι δίπλα σου. Και θα στέκομαι δίπλα σου. Ας αλλάξουμε τον κόσμο…Απολογούμαι αν ξεπέρασα τα όρια

Τη φωτογραφία αυτή στο Instagram συνόδευσε με λεζάντα στην οποία έγραψε:

«Μόλις δέχθηκα ένα τηλέφωνο για το ενδεχόμενο να γυρίσω ένα σέξι βίντεο προκειμένου να αναρτηθεί στα social media. Αν και έχω κάνει πολλά τέτοια βίντεο, κάτι άλλαξε μέσα μου όταν ένας φίλος με προσέγγισε προκειμένου να μοιραστεί μαζί μου τη δυσαρέσκειά της για το σώμα της και τότε σκέφτηκα… ότι κάθε ημέρα της ζωής μου ξυπνάω με τη σκέψη, πώς φαίνομαι; Θα είμαι αποδεκτή στο χώρο εργασίας μου; Και αυτή τη στιγμή συνειδητοποίησα ότι η πλειοψηφία των γυναικών πιθανότατα ξυπνάνε κάθε πρωί προσπαθώντας να ανταποκριθούν σε στερεότυπα που επιβάλλονται από την κοινωνία, τα social media και τη μόδα. Σκέφτηκα ότι αυτός δεν είναι τρόπος ζωής και πέρα από αυτό δεν κάνει καλό στη σωματική και την ψυχική υγεία, οπότε αποφάσισα να κάνω αυτή την αλλαγή… Δεν θα βγάλω τα ρούχα μου ξανά για έναν άδειο σκοπό».