Αδημοσίευτο γράμμα της Diana απ’ 1996 που μιλάει για τους γιους της δόθηκε στη δημοσιότητα απ’ τον πρώην butler της, Paul Burrell.

Σύμφωνα με τον ίδιο, προχώρησε σ’ αυτή την κίνηση για να δείξει την υποστήριξή του προς το πρόσωπο του Πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle, οι οποίοι αποφάσισαν να ακολουθήσουν ένα διαφορετικό τρόπο ζωής απ’ αυτόν που ορίζει η βασιλική οικογένεια της Αγγλίας.

Ειδικότερα, ο Burrell δημοσίευσε μια φωτογραφία με την Diana και τους γιους τους, την οποία συνόδευσε από ένα σημείωμα που είχε γράψει η ίδια για εκείνους.

To γράμμα της Diana:

Στο γράμμα της Diana εκφράζεται η αγάπη της για τα παιδιά της ενώ τους εύχεται τα λιθαράκια που είχε βάλει για τη σωστή ανατροφή τους, να μετατραπούν μελλοντικά σε γνώση και δύναμη:

Αγαπώ υπερβολικά τα δύο μου αγόρια κι εύχομαι όλα αυτά τα μικρά λιθαράκια που έχω βάλει για τη σωστή ανατροφή τους να μετατραπούν μεγαλώνοντας, σε γνώση, δύναμη και σταθερότητα

Ο butler της Diana έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας με το γράμμα:

Καθώς ο Harry, η Meghan και ο μικρός Archie ανοίγουν ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή τους, θα ήθελα να υπενθυμίσω κάποια σημαντικά λόγια της Diana προς τους γιους της. Είναι μητρικά λόγια μίας άνευ όρων αγάπης που είναι το ίδιο απαραίτητα σήμερα όπως πριν 24 χρόνια, τότε που τα είχε γράψει

https://www.instagram.com/p/B7yDcEVj9C-/?utm_source=ig_embed

Ο Πρίγκιπας Harry έκανε αυτό που είχε κάνει η Diana 22 χρόνια πριν!

Ο Burrell ήταν μέρος του υπηρετικού προσωπικού της βασίλισσας Ελισάβετ πριν γίνει ο προσωπικός butler της πριγκίπισσας Diana. Τον Νοέμβριο του 1997 είχε λάβει το Royal Victorian Medal για τις υπηρεσίες του στη βασιλική οικογένεια.

Δες ακόμα:

Ένα άλμπουμ, μια ολόκληρη ιστορία: Φωτογραφίες απ’ την προσωπική συλλογή της Πριγκίπισσας Diana