Οι αδερφές Hadid φωτογραφίζονται ολόγυμνες και αγκαλιασμένες για την βρετανική Vogue και προκαλούν αντιδράσεις και αρνητικά σχόλια…

Οι αδερφές Hadid, Bella και Gigi,  είναι ιδιαίτερα δημοφιλείς και είναι γνωστές για τις προκλητικές, σέξι εμφανίσεις και φωτογραφίσεις. Επομένως δεν μας κάνει εντύπωση ότι για ακόμη μια φορά φωτογραφήθηκαν γυμνές.

Ωστόσο, αυτή τη φορά φωτογραφίζονται για την βρετανική Vogue, κάθονται στο πάτωμα, ολόγυμνες και αγκαλιασμένες σε μια όχι και τόσο βολική στάση…

Τα σχόλια φυσικά ήταν πολλά και οι fans διχάστηκαν. Άλλοι το βρήκαν πολύ όμορφο κι άλλοι πολύ περίεργο κι αμήχανο. Μάλιστα, μερικοί σχολίασαν πως ένα τόσο μεγάλο μέσο όπως η Vogue, με τόση μεγάλη επιρροή θα έπρεπε να μην χρησιμοποιεί τις γυναίκες ως ένα κομμάτι κρέας αλλά το κοινό θέλει να δει την ψυχή και την ομορφιά της γυναίκας, την αληθινή της ομορφιά.

Το συγκεκριμένο cover χαρακτηρίστηκε ως αποτυχία από πολλούς ενώ αρκετοί ήταν αυτοί που σχολίασαν το έντονο photoshop στην φωτογραφία καθώς το πρόσωπο της Bella Hadid φαίνεται παραμορφωμένο.

Φυσικά η κάθε μια είχε και το δικό της μοναδικό πορτρέτο για το τεύχος που θα κυκλοφορήσει τον Μάρτιο.

Εμείς τι να πούμε…Sister’s power!