Αδάμου και Κουϊνέλης βάφτισαν την κορούλα τους! | Photos

LIKE US ON FACEBOOK

Ήβη Αδάμου και Μιχάλης Κουϊνέλης βάφτισαν την κορούλα τους, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και σε πιο μικρό κύκλο. Οι πρώτες φωτογραφίες που είδαμε στο Instagram.

Ήβη Αδάμου και Μιχάλης Κουϊνέλης πλέουν σε πελάγη ευτυχίας αφού η οικογένειά τους έχει μεγαλώσει, κρατούν την κορούλα τους αγκαλιά και φυσικά και επαγγελματικά έχουν εξέλιξη και αποδοχή!

Το αγαπημένο ζευγάρι της showbiz βάφτισε την 11 μηνών κορούλα του, σε ένα μυστήριο μακριά απ’ τα φώτα της δημοσιότητας, όπως επιλέγει να κάνει σχεδόν τα πάντα. Το όνομα της μικρής… Ανατολή Νεφέλη!

Το μυστήριο έγινε στην Αλεξανδρούπολη ενώ νονός της μπέμπας ήταν ο στενός φίλος του ζευγαριού και Κύπριος επιχειρηματίας Αλέξης Παπασάββας! Το μυστήριο, όπως αναφέραμε, έγινε σε στενό οικογενειακό κύκλο, ενώ κανένας από τους γονείς δεν έχει κάνει καμία ανάρτηση στο Instagram αλλά θέλουν προς το παρόν να κρατήσουν αυτή τη στιγμή για τους ίδιους και την οικογένειά τους.

Ήβη Αδάμου και Μιχάλης Κουϊνέλης

Ωστόσο, επειδή -μάλλον- παντού υπάρχουν παπαράτσι, είδαμε μερικές φωτογραφίες στο Instagram από fan club του ζευγαριού. Η Ήβη πιο όμορφη, ανανεωμένη και ανοιξιάτικη από ποτέ και ο Μιχάλης πάντα στο πλευρό της.

Ήβη Αδάμου και Μιχάλης Κουϊνέλης

Φυσικά απ’ τις φωτογραφίες αυτές, εμείς δεν μπορούμε και να μη σχολιάσουμε πόσο ΙΔΙΕΣ είναι η Ήβη με την αδερφή της την Κλεοπάτρα. Είναι ίδιες!

Ήβη Αδάμου και Μιχάλης Κουϊνέλης

Να σημειώσουμε πως η Ήβη Αδάμου έχει αναφέρει πως ο Μιχάλης βοηθάει σε πολλά επίπεδα με το μωρό και κυρίως ψυχολογικά.

Αν δεν ήταν ο Μιχάλης σε όλη αυτή τη φάση δίπλα μου, δεν θα ήταν το ίδιο. Έχουμε σκεφτεί όνομα. Θα τη βγάλουμε Ανατολή Νεφέλη. Ανατολή είναι και το όνομα της μίας μας γιαγιάς. Δεν θα κάνουμε γάμο και βάφτιση μαζί. Η βάφτιση θα γίνει κάποια στιγμή την άνοιξη ή το καλοκαίρι

Ήβη Αδάμου και Μιχάλης Κουϊνέλης

Να σας ζήσει η κορούλα σας!

Διαβάστε επίσης:

Η Ήβη Αδάμου μας συστήνει την κόρη της! | Photo
Copyright © iPop 2012 - 2020 | All rights reserved