6η σεζόν Your Face Sounds Familiar: Οι διαγωνιζόμενοι και οι κριτές!

LIKE US ON FACEBOOK

H 6η σεζόν του Your Face Sounds Familiar έρχεται σε μερικές μέρες και με την επίσημη ανακοίνωση του ΑΝΤ1 μάθαμε την κριτική επιτροπή αλλά και τους διαγωνιζόμενους.

Πότε κάνει πρεμιέρα η 6η σεζόν του Your Face Sounds Familiar;

Την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου στις 20:45 θα δούμε το πρώτο επεισόδιο, ενώ κάθε Κυριακή βράδυ θα δίνουμε ραντεβού για απολαυστικές μεταμφιέσεις και μιμήσεις!

Το «Your Face Sounds Familiar» επιστρέφει για  6η σεζόν στον ΑΝΤ1, με ανανεωμένη κριτική επιτροπή, καινούρια πρόσωπα και πολλές εκπλήξεις! Οι δέκα συμμετέχοντες είναι έτοιμοι να αποδείξουν, και σε αυτόν τον κύκλο, πως στη σκηνή του «Your Face Sounds Familiar» όλα είναι δυνατά.

Φέτος, η σταθερή αξία του «Your Face Sounds Familiar», Μαρία Μπεκατώρου, η κριτική επιτροπή και δέκα ταλαντούχοι καλλιτέχνες ετοιμάζονται πυρετωδώς ώστε να προσφέρουν κορυφαίες στιγμές απόλαυσης, συγκίνησης και γέλιου σε ένα υπερσύγχρονο πλατό με ένα… buzzer πιο απρόβλεπτο από ποτέ.

View this post on Instagram

Το Your Face Sounds Familiar επιστρέφει! Η κριτική μας επιτροπή:Ο Γιώργος Μαζωνάκης,ο Δημητρης Σταρόβας,ο Αλέξης Γεωργούλης και η Μίρκα Παπακωνσταντίνου .Οι δέκα υπέροχοι καλλιτέχνες μας:Μαρία Ανδρούτσου, Ευριδικη, Κατερίνα Κουκουράκη, Λαμπης Λιβιεράτος,Δανάη Λουκάκη,Στέφανος Μουαγκέ, Ηλίας Μπόγδανος, Τάνια Μπρεάζου,Νικόλας Ραπτάκης και Γιώργος Χρανιώτης .Σας περιμένουμε Κυριακή 16 Φεβρουαρίου στις 20:45 στον @ant1tv @yfsf_ant1 #blessed#thankful#yfsf

A post shared by @ mariampekatwrou on

Οι τέσσερις κριτές του φετινού κύκλου του «Your Face Sounds Familiar», Γιώργος Μαζωνάκης, Δημήτρης Σταρόβας, Αλέξης Γεωργούλης και Μίρκα Παπακωνσταντίνου,  είναι όλοι πρόσωπα καταξιωμένα στην εγχώρια showbiz, με διαφορετικό background. 

Οι δέκα καλλιτέχνες που θα μας συνεπάρουν με τις μεταμφιέσεις τους είναι, με αλφαβητική σειρά, οι : Μαρία Ανδρούτσου, Ευρυδίκη, Κατερίνα Κουκουράκη,  Λάμπης Λιβιεράτος, Δανάη ΛουκάκηΣτέφανος Μουαγκέ, Ηλίας Μπόγδανος,   Τάνια Μπρεάζου,   Νικόλας Ραπτάκης και Γιώργος Χρανιώτης

Όπως κάθε σεζόν έτσι και φέτος το «Your Face Sounds Familiar» διατηρεί τον φιλανθρωπικό του χαρακτήρα και δίνει την ευκαιρία στον νικητή κάθε επεισοδίου να προσφέρει χρήματα στο Ίδρυμα ή το Σωματείο της επιλογής του. 

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved