4 χρόνια απ’ τον θάνατο του Παντελή Παντελίδη | Οι αναρτήσεις των celebrities

LIKE US ON FACEBOOK

4 χρόνια πέρασαν απ’ τον θάνατο του Παντελή Παντελίδη. Ήταν ξημερώματα της 18ης Φεβρουαρίου 2016 όταν έγινε γνωστή η τραγική είδηση του θανάτου του. Ο Παντελής Παντελίδης κατάφερε μέσα μόνο μερικά χρόνια καριέρας να αφήσει το δικό του αποτύπωμα και να κερδίσει τον θαυμασμό σπουδαίων καλλιτεχνών. 

Τώρα, 4 χρόνια μετά τον θάνατο του Παντελή Παντελίδη, celebrities ανέβασαν στιγμές τους απ’ το παρελθόν με τον αγαπημένο καλλιτέχνη που έφυγε πολύ νωρίς απ’ τη ζωή και συγκινούν.

4 χρόνια απ’ τον θάνατο του Παντελή Παντελίδη: Οι αναρτήσεις των celebrities

Χρήστος Μάστορας

Ο Χρήστος Μάστορας ανέβασε ένα video στο οποίο μαζί με τον Παντελή Παντελίδη τραγουδάει στη σκηνή το «Όλα».

Ο ίδιος έγραψε στο μήνυμά του: «Πέρασαν 4 χρόνια από την ημέρα που έφυγες. Εμείς θα σε έχουμε πάντα στις καρδιές μας. Δεν έφυγες ποτέ φίλε μας».

Παντελής Παντελίδης – Μέλισσες

Πέρασαν 4 χρόνια από την ημέρα που έφυγες. Εμείς θα σε έχουμε πάντα στις καρδιές μας.Δεν έφυγες ποτέ φίλε μας. PANTELIS PANTELIDIS (official)

Gepostet von Melisses am Montag, 17. Februar 2020

Γιώργος Τσαλίκης

Με αφορμή την τραγική επέτειο, ο Γιώργος Τσαλίκης που ήταν φίλος του, έκανε μια συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Ειδικότερα, ανέβασε μια κοινή τους φωτογραφία από το παρελθόν και έγραψε:

4 χρόνια χωρίς .. Σε τραγουδάμε .. σε κρατάμε ζωντανό .. Λείπεις Παντελή μου .. Και ώρες ώρες που ξεχνιόμαστε γιατί η ζωή μας αναγκάζει να πάμε μπροστά όταν σε φέρνω στο μυαλό μου , όταν ακούω ή τραγουδάω κάποιο τραγούδι σου δε μπορώ να μη σκεφτώ πρώτα απ όλα … Τι κρίμα Θεέ μου … τι κρίμα …

View this post on Instagram

4 χρόνια χωρίς .. Σε τραγουδάμε .. σε κρατάμε ζωντανό .. Λείπεις Παντελή μου .. Και ώρες ώρες που ξεχνιόμαστε γιατί η ζωή μας αναγκάζει να πάμε μπροστά όταν σε φέρνω στο μυαλό μου , όταν ακούω ή τραγουδάω κάποιο τραγούδι σου δε μπορώ να μη σκεφτώ πρώτα απ όλα … Τι κρίμα Θεέ μου … τι κρίμα … 🖤 @pantelis_pantelidis_real

A post shared by Tsalikis (@tsalikisgiorgos) on

Γρηγόρης Αρναούτογλου

Ο παρουσιαστής πόσταρε απ’ την πλευρά του μια φωτογραφία απ’ όταν είχε πάει καλεσμένος ο Παντελής Παντελίδης στην εκπομπή του και τόνισε πως θα είναι για πάντα στην καρδιά του:

4 χρόνια χωρίς τον Παντελή… 18 Φεβρουαρίου πρωί όταν ήρθαν τα άσχημα μαντάτα…θά σαι πάντα στην καρδιά μου και στο μυαλό μου φίλε!!!

Δες ακόμα:

Το εντυπωσιακό graffiti για τον Παντελίδη στο σημείο του τροχαίου | Video

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved