Η ανακοίνωση του Alpha για την αποχώρηση της Ελένης Μενεγάκη δεν ήταν αυτό που περίμενε κανείς… Δεν αποχαιρετάς τη βασίλισσα της ελληνικής τηλεόρασης με 3 σειρές και 31 λέξεις ανακοίνωση… Η ανακοίνωση του καναλιού λίγο πριν την έναρξη της τελευταίας εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη σχολίαστηκε έντονα απ’ όλους. 

Η ανακοίνωση του Alpha:

Σήμερα, 15 χρόνια μετά την πρώτη «καλημέρα», ο Alpha αποχαιρετά την Ελένη Μενεγάκη, την ευχαριστεί για τη συνεργασία, τις δυνατές τηλεοπτικές στιγμές και της εύχεται καλή συνέχεια στα επόμενα σχέδιά της.

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας μέσα απ’ την εκπομπή Ευτυχείτε αποκάλυψε το τηλεφώνημα που του έκανε η Ελένη μετά από 3 χρόνια για να του πει πως τον θέλει δίπλα της στην τελευταία της εκπομπή. Συγκεκριμένα, είπε συγκινημένος:

Θα βρεθώ στην τελευταία εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη. Μετά από τρία χρόνια. Έγινε ένα τηλεφώνημα πολύ φορτισμένο. Με πήρε τηλέφωνο μετά από τρία χρόνια. Νομίζω κλείνει μια εποχή και για εμένα ήταν πολλά τα χρόνια. Θα είμαστε εκεί να δούμε τι θα πούμε… Δεν ξέρω γιατί συγκινούμαι…

Στη συνέχεια, σχολίασε την ανακοίνωση του Alpha και εξέφρασε τον εκνευρισμό του λόγω της πολύ μικρής έκτασης:

Έβγαλε τώρα μια ανακοίνωση ο Alpha με την οποία εγώ έχω εκνευριστεί. Γιατί δε βγάζεις ανακοίνωση για την Ελένη Μενεγάκη 31 λέξεις. Ενδεχομένως αυτοί οι κύριοι που είναι τώρα στη διοίκηση του Alpha δεν έχουν ενημερωθεί καλά. Εγώ ξέρω πολύ καλά πως υπήρχαν χρονιές που μπορεί να έλεγαν πως έχει κάνει την εκπομπή μαγκαζίνο, αλλά όλο το κανάλι πληρωνόταν από την Ελένη από τα διαφημιστικά. Άρα λοιπόν έναν άνθρωπο που έχει στηρίξει τόσο το κανάλι και όλα τα παιδιά που ήταν εκεί… Ας έχει αλλάξει η διοίκηση, δε μπορεί να μη ξέρουν. Δεν είναι ανακοίνωση για την Ελένη Μενεγάκη αυτή. Θα μπορούσε να είναι ανακοίνωση για ένα δημοσιογράφο που έφυγε… Μπορεί να έχω λάθος

Τον εκνευρισμό τους εξέφρασαν και οι συντελεστές του Πρωινού του ΑΝΤ1, με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο να λέει πως καλύτερα να μην γράψεις τίποτα εάν είναι να γράψεις 2 γραμμές για την Ελένη Μενεγάκη, ενώ η Φαίη Σκορδά δήλωσε ξεκάθαρα πως συμφωνεί με αυτό.

Εγώ θεωρώ το να γράφεις δύο γραμμές για μία παρουσιάστρια όπως είναι η Ελένη Μενεγάκη, καλύτερα μη γράψεις τίποτα. Είναι υποκριτικό… και ξέρουμε όλοι ότι για να φεύγει η Ελένη Τετάρτη και να μην κάθεται δύο μέρες παραπάνω σημαίνει ότι είναι στραβωμένη με τον Alpha. Θεωρώ ότι ο Alpha δεν της φέρθηκε καλά…

Σημειώνεται ότι στο μεγάλο φινάλε της Ελένης Μενεγάκη θα δούμε στο πλατό τον Παύλο Σταματόπουλο, τον Μάνο Μαγιάτη, τον Γρηγόρη Γκουντάρα, την Κατερίνα Ζαρίφη και άλλους στενούς πρώην συνεργάτες της!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News 

Δες ακόμα:

Η τελευταία εκπομπή της βασίλισσας της ελληνικής τηλεόρασης