Το 2020 εξελίχτηκε με περίεργο τρόπο τόσο για τις ζωές μας όσο και για τα μαλλιά μας! Αναπολήσαμε τις στιγμές στο κομμωτήριο και τον αγαπημένο μας κομμωτή παραπάνω από μία φορές. Το σκηνικό αυτό δε φάνηκε να αλλάζει δραστικά το 2021 παρά το γεγονός ότι έγινε κάπως καλύτερο. Οι τάσεις στα μαλλιά για το 2021 είναι 5 και είναι όλες υπέροχες. Σίγουρα θα μπορέσεις να βρεις κι εσύ, αυτή που σου ταιριάζει ή ακόμα καλύτερα να κάνεις μία αλλαγή που θα σε ανανεώσει!

5 υπέροχες τάσεις στα μαλλιά για το 2021

Curly

Η Aliana King είναι από τις τυχερές, καθώς έχει στην κατοχή της αυτό το afro μαλλί με την υπέροχη ολοστρόγγυλη μπούκλα. Πολλές κοπέλες που έχουν αυτό το μαλλί έχουν αναφέρει ότι είναι ιδιαίτερα κουραστικό όμως δε μπορούμε να παραλείψουμε ότι είναι και υπέροχα ιδιαίτερο. Με την κατάλληλη φροντίδα αυτό το styling στα μαλλιά μπορούν να σε κάνουν να ξεχωρίζεις με μοναδικό τρόπο.

Bob style

O κομμωτής George Northwood, ο οποίος είναι υπεύθυνος για πολλούς celebrities όπως οι Alexa Chung, Rosie Huntington-Whiteley και φυσικά της Δούκισσας του Σάσεξ πιστεύει όπως έχει δηλώσει ότι “Το πιο δημοφιλές είναι το bob της δεκαετίας του ’90 που έχει ενιαίο σχήμα από μπροστά και έχει ένα μήκος”

Κοντό μήκος

Stephane Cardinale – Corbis

Το κοντό μήκος στα μαλλιά μπορεί να αναδείξει τις γωνίες του προσώπου με υπέροχο τρόπο. Έχει ένα ενδιαφέρον όσον αφορά τα διαφορετικά look που μπορεί να υποστηρίξει με τις επιλογές της φράντζας, της χωρίστρας και ενός “κεφτέ” στην κορυφή του κεφαλιού.

Μακρύ μήκος

Τα μακριά μαλλιά είναι πάντα πολύ γοητευτικά για τις γυναίκες και συχνά το πρώτο πράγμα που μας έρχεται στο μυαλό αντικρίζοντας το πλούσιο μήκος είναι οι γοργόνες. Φυσικά αν επιλέξεις τα μακριά μαλλιά τότε για να δείχνουν λαμπερά και υγιή τότε πρέπει να έχουν και την απαραίτητη φροντίδα με συχνό κούρεμα και ανανέωση.

Μακριές αφέλειες

Μία από τις τάσεις που προέκυψαν στην πορεία της πανδημίας είναι και αυτή με τις μακριές αφέλειες. Φυσικά, δεν είναι κάτι που θα επέλεγες να δοκιμάσεις όμως είναι μία τάση που άνθησε στον κορονοϊό και μάλιστα προσθέτει ένα διαφορετικό αλλά εξίσου όμορφο look.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News