Έχουμε ήδη δει μερικές υπέροχες τάσεις στο χρώμα των μαλλιών να γίνονται πρωτοσέλιδα φέτος, από το strawberry hair μέχρι την μελαχρινή του Louis Vuitton, τώρα το νέο hair trend απευθύνεται στις ξανθιές! Σύμφωνα με το TikTok, είναι η απόχρωση που πρέπει να υιοθετήσουμε όλες το καλοκαίρι του 2022: Vanilla almond butter. 

Εντάξει, μπορεί να ακούγεται σαν κάτι που θα μπορούσες να παραγγείλεις στα Starbucks ή αλλιώς μια γλυκιά μπουκιά καραμέλας που πιθανότατα θα απολάμβανες μαζί με το απογευματινό σου τσάι, αλλά το vanilla almond butter είναι το must have χρώμα μαλλιών, που επιτυγχάνει μια όμορφη ισορροπία μεταξύ δροσερού – παγωμένου ξανθού και ζεστού. Περιλαμβάνει πολυδιάστατους τόνους που είναι τέλειοι για το καλοκαίρι και όχι μόνο. 

«Μελαχρινή του Louis Vuitton»: Αυτό είναι το νέο hair trend που θα βλέπεις παντού στο Instagram

Χρώμα vanilla almond butter: Η νέα τάση στα μαλλιά που πρέπει να έχεις!

@hairby_chrissy #hairby_chrissy #habithairx #hairextensions #hairextensioneducation @matsallen1 #habitsalonaz ♬ as it was x cruel summer x deja vu – matty james

Η απόχρωση επινοήθηκε από την κομμώτρια και TikToker Chrissy Rasmussen, τα βίντεο της οποίας έχουν συγκεντρώσει δεκάδες εκατομμύρια προβολές. Οι χρήστες, μάλιστα, έσπευσαν να εκφράσουν τον θαυμασμό τους στον λογαριασμό και στα βίντεο της.

Σύμφωνα με τα κλιπ, το vanilla almond butter ξεκινά με πιο σκούρους τόνους στις ρίζες των μαλλιών και καταλήγει σε έναν καταρράκτη από συνδυασμό χρυσών, ουδέτερων και παγωμένων τόνων που μοιάζουν με ανταύγειες σε όλο το μεσαίο μήκος και προς τις άκρες των μαλλιών.

Strawberry Blonde: Η νέα τάση στα μαλλιά που έφερε η Gigi Hadid

Εάν έψαχνες μία αλλαγή για να μπεις δυναμικά στο καλοκαίρι του 2022, νομίζω πως το vanilla almond butter είναι ό,τι πρέπει για σένα! Μη φοβάσαι και τόλμησε την αλλαγή που πάντα ονειρευόσουν! Είναι το χρώμα που θα βλέπεις κυριολεκτικά παντού!

@hairby_chrissy #hairby_chrissy #habithairx #habitextensionmethod #habitextensionmethodcertified #hairextensions #habitsalonla @itsgabriellannalisa @nobeefonlychicken @lindseyraepengelly ♬ original sound – speduphits

Το TikTok σου δείχνει πώς να φτιάξεις μπούκλες χωρίς θερμότητα με τα scrunchies που έχεις ήδη στο νεσεσέρ σου!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News