Η μπούκλες χωρίς θερμότητα είναι πλέον η απόλυτη τάση και συνεχώς βγαίνουν καινούριοι τρόποι να τις αποκτήσεις εύκολα και γρήγορα. Εκτός από τα πολλά εργαλεία και αξεσουάρ που έχουν βγει γι’ αυτό το σκοπό υπάρχει και κάτι που έχεις ήδη και απλά δεν φανταζόσουν ότι μπορούσε να έχει και αυτήν την χρήση: Τα αγαπημένα σου scrunchies. Το TikTok έδωσε και πάλι το hack και σου δείχνει πώς να φτιάξεις μπούκλες με scrunchies.

Αυτό το viral TikTok hack σε βοηθά να αποκτήσεις τις μπούκλες που πάντα ονειρευόσουν γρήγορα και χωρίς θερμότητα!

Πώς να φτιάξεις μπούκλες χωρίς θερμότητα με scrunchies

Αρχικά για να λειτουργήσει αυτή η μέθοδος θα χρειαστείς όλα τα scrunchies που έχεις στο νεσεσέρ σου, ειδικά εάν έχει πολύ μακριά μαλλιά. Έπειτα, θα πρέπει τα μαλλιά σου να είναι νωπά. Το βίντεο του TikTok σε καθοδηγεί να τυλίξεις μικρές τούφες γύρω από κάθε scruchie και να τις σταθεροποιήσεις στο κεφάλι σου.

Έπειτα θα χρειαστεί να κοιμηθείς με αυτά ή να περιμένεις μερικές ώρες μέχρι να στεγνώσουν εντελώς και μετά τα αφαιρείς προσεκτικά.

Η Μαίρη Συνατσάκη μας δείχνει πώς να κάνουμε μπούκλες στα μαλλιά μας χωρίς θερμότητα!

@sophiasborinlife The tutorial for the scrunchy curls that some of you asked for! 💖 #BeautyTips #hairtutorial #hairstyle ♬ C U Girl – Steve Lacy

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News