Τα στρας είναι και πάλι στην μόδα και δηλώνω πάρα πολύ χαρούμενη! Απ’ ό,τι φαίνεται το editorial και entertainment μακιγιάζ ασκούν μεγαλύτερη επιρροή στην καθημερινότητά μας από ποτέ άλλοτε. Χάρη σε σειρές όπως το «Euphoria», μια από τις πιο εξέχουσες αισθητικές του μακιγιάζ που αναδείχθηκε τα τελευταία χρόνια μπορεί να συνοψιστεί σε μια λέξη: ιδιότροπο. Στην προκειμένη περίπτωση μιλάμε για το floating crystal eyeliner. Πάμε να δούμε τι είναι και πώς μπορείς να το κάνεις μόνη σου!

Θα κάνουμε ένα μίνι upgrade στον τρόπο που βαφόμαστε και νομίζω πως ήρθε η στιγμή να βάλουμε ένα τέλος στο βαρετό και απλό eyeliner.

Η Hailey Bieber εισάγει μια νέα τάση στο μακιγιάζ με αυτό το διαφορετικό eyeliner που θα γίνει το αγαπημένο σου look

Τι είναι το floating crystal eyeliner; Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις!

Το floating-crystal eyeliner θα σε κάνει σικ, σέξι και λαμπερή και γι’ αυτό θα πρέπει να ευχαριστήσεις τον Patrick Ta, ο οποίος το ανακάλυψε! «Η δημιουργία με διαφορετικά υλικά στο μακιγιάζ, όπως τα κοσμήματα προσώπου, δεν είναι τόσο συχνή όσο θα ήθελα», αποκαλύπτει στο POPSUGAR. «Είναι τόσο διασκεδαστικό να παίζεις και να δημιουργείς μαζί τους, ενώ παράλληλα δημιουργείς εμφανίσεις που είναι high fashion».

Ο Ta, ο οποίος έχει δημιουργήσει το floating-crystal liner look σε stars όπως η Gigi Hadid και η Camila Cabello, υποστηρίζει πως υπάρχει πολύ σημαντικός λόγος να δίνουμε έμφαση στα μάτια ιδιαίτερα όταν πρόκειται για το συγκεκριμένο trend. «Με το floating-crystal liner μπορείς πραγματικά να απογειώσεις την εμφάνισή σου», τονίζει ο make up artist. «Είναι σωστό να τονίζονται τα μάτια, γιατί μπορούν πραγματικά να σου αποκαλύψουν την πραγματική εικόνα ενός ανθρώπου». 

Για να τονίσεις το βλέμμα σου, ο Ta συνιστά να δημιουργήσεις μια φυσική βάση στο μάτι, αφήνοντας τα στρας να κλέψουν την παράσταση. «Μια εξαιρετική κόλλα είναι το κλειδί για να τα κρατάς στην θέση του, όση ώρα επιθυμείς!».

Σωτήρια tricks για την τέλεια γραμμή eyeliner (χωρίς να αλληθωρίζεις)!

Η έμπνευση για να δημιουργήσεις την δική σου εκδοχή του trend μπορεί να προέλθει από οπουδήποτε! Ο ίδιος ο Ta υποστηρίζει ότι ορισμένες από τις εμφανίσεις που έχει δημιουργήσει είναι εμπνευσμένες σχεδόν από τα πάντα, από συζητήσεις που είχε με πελάτες μέχρι κι έργα τέχνης που έχει δει. 

Εν ολίγοις: δεν υπάρχει λάθος τρόπος να κάνεις στο πρόσωπό σου το floating-crystal eyeliner, αρκεί να σου αρέσει και να σου ταιριάζει!

Μπορείς να πάρεις λίγη έμπνευση για το δικό σου floating-crystal eyeliner από τις παρακάτω εμφανίσεις:

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News