Νομίζω ότι αχνοφαίνεται, μία ηλιαχτίδα αισιοδοξίας στην κατάσταση που ζούμε ένα χρόνο τώρα. Η κανονικότητα φαντάζει λίγο πιο κοντά και μαζί με αυτή θα επιστρέψουμε και στα αγαπημένα μας πινέλα μακιγιάζ. Τι λες, ανυπομονείς; Εμένα, μου έχει λείψει το χρώμα και η δημιουργική διαδικασία που συνοδεύει ένα make up look. Μπορεί οι προστατευτικές μάσκες να αφήνουν μόνο τα μάτια μας ακάλυπτα, όμως είναι μία ευκαιρία να εξασκήσουμε τις ικανότητες μας στη δημιουργία eye look.

Για την ακρίβεια μπορούμε να εξαντλήσουμε τη δημιουργικότητα μας. Οι φετινές τάσεις δίνουν το έναυσμα για διαφορετικά eye look γεμάτα χρώμα, διαφορετικές τεχνικές και τεχνοτροπίες, που είχαμε καιρό να δούμε. Σε έχω συνηθίσει σε μακροσκελή κείμενα στα οποία αναλύω trends, προτάσεις, συμβουλές, αλλά αυτή τη φορά προτείνω να διαφοροποιηθώ λίγο. Θα αφήσω τις εικόνες να «μιλήσουν» και το άρθρο μου θα έχει πιο περιοδικίστικη -δε νομίζω ότι είναι δόκιμος ο όρος- αισθητή. Έτσι, παρακάτω θα βρεις τα eye look που θέλω να αντιγράψω τη φετινή άνοιξη.

Eye look no1: The lilac smokey

ανοιξιάτικα eye look
pinterest

Παρότι, δεν συμπαθώ τις ματ υφές σε αυτό το μονοχρωματικό smokey look είναι η ιδανική επιλογή.

Eye look no2: Something Blue

ανοιξιάτικα eye look
pinterest

Λατρεύω τις μπλε αποχρώσεις στα καστανά μάτια. Φέτος, μεγάλο hit της σεζόν είναι τα graphic eye liner. Δύσκολο στην υλοποίηση, αλλά είναι μία ευκαιρία για εξάσκηση. Η τελίτσα στο κάτω βλέφαρο κάνει τη διαφορά.

Η αγαπημένη μου ανοιξιάτικη σκιά

ανοιξιάτικα eyelook
pinterest

Δεν μπορεί να θεωρηθεί ως πρόταση eye look, μιας και πρόκειται για μία απόχρωση. Πίστεψέ με το peachy χρώμα με ροζ υποτόνους θα κάνει τα μάτια σου να λάμψουν.

Last but not least eye look: The multicolor

ανοιξιάτικα eye look
pinterest

Βλέποντας αυτή τη φωτογραφία ηχεί στα αυτιά μου το τραγούδι των Rolling Stone, “She’s a Rainbow”. Τόσο διαφορετικό και edgy, αλλά ταυτόχρονα τόσο κομψό. Νομίζω το μυστικό κρύβεται στο σωστό blending.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News