Το highlighter στο πρόσωπο μας δίνει μια λάμψη και μπορείς να το χρησιμοποιείς καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, αρκεί να το κάνεις σωστά. Σε ποια σημεία πρέπει να βάζεις το highlighter για φυσικό αποτέλεσμα!

Βάζεις highlighter αλλά το βάζεις σωστά; Το highlighter έχει μπει στη ρουτίνα του μακιγιάζ μας και ολοένα και περισσότερες γυναίκες το χρησιμοποιούν σε καθημερινή βάση. Όμως, σε ποια σημεία πρέπει να βάζεις το highlighter για φυσικό αποτέλεσμα;

Προκειμένου να μη γυαλίζεις υπερβολικά και το αποτέλεσμα να είναι ομοιόμορφο, δώσε προσοχή.

Σε ποια σημεία πρέπει να βάζεις το highlighter για φυσικό αποτέλεσμα;

Μάγουλα

Κι όταν λέμε μάγουλα, εννοούμε στα ζυγωματικά. Που είναι τα ζυγωματικά; Τράβα μια αόρατη γραμμή από το μέσο του αυτιού προς τα χείλη. Και voila είναι ακριβώς εκεί! Πάρε ένα βουρτσάκι ή με τα δάχτυλά σου μπορείς να βάλεις λίγο highlighter σε αυτό ακριβώς το σημείο.

σημεία πρέπει να βάζεις το highlighter
Freepik

Μάτια

Ναι, μπορείς να βάλεις highlighter στα μάτια. Αλλά όχι παντού. Μπορείς να το απλώσεις στο εσωτερικό των ματιών, πάνω από το “καπάκι” προκειμένου να πάρεις τη λάμψη που θέλεις, να δώσεις μια φρεσκάδα και να είναι σαν να έχεις ξυπνήσει μόλις. Ξεκούραστη και λαμπερή. Εκτός από το εσωτερικό των ματιών μπορείς να το εφαρμόσεις και κάτω από τα μάτια. Έτσι θα κρύψεις τους μαύρους κύκλους και θα φωτίσεις αυτό το κομμάτι.

Μύτη

Αν θέλεις η μύτη σου να φαίνεται λίγο πιο λεπτή, τότε πάρε το highlighter στα χέρια σου. Βάλε μια μικρή στρώση κατά μήκος της μύτης και το αποτέλεσμα θα σε εντυπωσιάσει.

σημεία πρέπει να βάζεις το highlighter
Freepik

Χείλη και πιγούνι

Ναι, μπορείς να βάλεις μικρή ποσότητα highlighter και στα χείλη σου. Εφάρμοσέ το στο κέντρο του κάτω χειλιού σου και έτσι θα τα κάνεις να φαίνονται πιο σαρκώδη, πιο γεμάτα! Εκτός από τα χείλη, βάλε άπλωσε μικρή ποσότητα και στο πιγούνι σου για ένα πιο ομοιόμορφο αποτέλεσμα.

Και ναι θα λάμψεις!

Τα sos tips για να δείχνεις λαμπερή σε κάθε call, είτε στην κάμερα του laptop, είτε του κινητού

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News