Όχι ότι χρειάζεσαι ακόμα έναν λόγο για να αλλάξεις τα νύχια σου, αλλά πάντα όλες οι γυναίκες χρησιμοποιούμε τη νέα σεζόν σαν δικαιολογία. Υπάρχουν γυναίκες που δεν ασχολούνται καθόλου με τα νύχια τους και οι τάσεις τους περνάνε αδιάφορες, αλλά είναι και κάποιες άλλες γυναίκες (μπορεί να υπάρχουν κι εδώ ανάμεσά μας) που πειραματίζονται συνεχώς με νέα σχέδια και χρώματα! Αν ανήκεις κι εσύ σ’ αυτή την κατηγορία, σου έχουμε 30 σχέδια για τα νύχια που πρέπει να αντιγράψεις αυτό τον Χειμώνα!

Όλες οι ιδέες είναι φρέσκες, με πολλά διαφορετικά χρώματα και σχέδια που θα σε ενθουσιάσουν! Σίγουρα θα βρεις κάποια που είναι πιο κοντά στα δικά σου γούστα και την αισθητική σου, γι’ αυτό μην χάνεις χρόνο, βρες αυτά που σ’ αρέσουν περισσότερο, κάνε screenshot και θα είσαι έτοιμη για την επόμενη φορά που θα πας στη μανικιουρίστα σου!

Γενικά φέτος το αστέρι και το γκλίτερ είναι μεγάλη τάση, ενώ παραμένουν μερικές απ’ τις all time classic αγαπημένες μας αποχρώσεις, όπως είναι το κόκκινο, αποχρώσεις του μπλε και του πράσινου και φυσικά, λόγω Χριστούγεννων, το ασημί και το χρυσό.

Τα αστέρια τα συναντάμε σε πολλά διαφορετικά σχέδια με ό,τι τρόπο μπορείς να φανταστείς! Θα δούμε επίσης πολύ nude νύχια, με ζωγραφισμένες τις άκρες, σε εξαιρετικούς και πρωτότυπους συνδυασμούς! Πες μας ποιο σχέδιο ξεχωρίζεις!

30 σχέδια για τα νύχια που πρέπει να αντιγράψεις αυτό τον Χειμώνα!

Διάβασε ακόμα την homemade θεραπεία που θα θρέψει τα νύχια σου και θα επαναφέρει την εικόνα τους.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News