Σκέψου με βάση την λογική, όταν πρόκειται να διαλέξεις μία κρέμα για το πρόσωπό σου, λαμβάνεις υπόψη τον τύπο του δέρματός σου και τι θες να διορθώσεις. Το ίδιο ακριβώς πράγμα πρέπει να σκέφτεσαι και όταν επισκέπτεσαι ένα ιατρείο για λέιζερ. Σήμερα, λοιπόν, θα μοιραστούμε μαζί σου μυστικά που θα σε βοηθήσουν να διαλέξεις το κατάλληλο και ασφαλέστερο ιατρείο για εσένα.

Υπάρχουν πολλοί παράγοντες που πρέπει να ληφθούν υπόψη, ιδιαίτερα ο τόνος του δέρματος και οι συνθήκες.

Η αποτρίχωση με laser έχει ηλικία; Μάθε τα πάντα!

«Που να πάω για λέιζερ;» Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις

Εικόνες Πριν και Μετά

Ένα νόμιμο ιατρείο θα πρέπει να μπορεί να παρέχει φωτογραφίες πριν και μετά των πελατών του, για να σου δείξει ποια αποτελέσματα πρέπει να περιμένεις. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό εάν έχεις δέρμα πλούσιο σε μελανίνη, καθώς δεν λειτουργούν όλα τα λέιζερ σε σκούρες αποχρώσεις δέρματος.

Ποικιλία μηχανημάτων αποτρίχωσης με λέιζερ

Υπάρχουν πολλοί τύποι συσκευών αποτρίχωσης με λέιζερ και οι διάφοροι τύποι δέρματος αντιδρούν διαφορετικά σε κάθε έναν. Ως εκ τούτου, είναι σημαντικό να χρησιμοποιείς το σωστό μηχάνημα για να αποτρέψεις τον ερεθισμό και να εξασφαλίσεις βέλτιστα αποτελέσματα.

Αποτρίχωση με κλωστή ή με κερί; Οι διαφορές!

που να πάω για λέιζερ
Freepik

Ενημέρωση από τον γιατρό

Δεν θα πήγαινες σε γιατρό που δεν έχει πτυχίο, και το ίδιο ισχύει και για τους επαγγελματίες για λέιζερ. Εκτός από την εκπαίδευση με λέιζερ είναι απαραίτητο να έχουν πιστοποίηση από τους παρόχους για να προσφέρουν νόμιμα θεραπείες.

Επιπλέον, πριν ξεκινήσεις τη θεραπεία, ο γιατρός θα πρέπει να καθίσει μαζί σου και να σε ρωτήσει για τον τύπο του δέρματός σου, τις ανησυχίες σου, τον τόνο σου, το ιατρικό σου ιστορικό και πολλά άλλα. Η συζήτηση πάντα λύνει όλα τα προβλήματα.

Τέσσερα δοκιμασμένα μυστικά για άψογη αποτρίχωση στο μπικίνι

Online Κριτικές

Ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για να μάθεις λεπτομέρειες για ένα ινστιτούτο αποτρίχωσης με λέιζερ είναι να διαβάσεις τις κριτικές πελατών. Διάβασε, λοιπόν, και ενημερώσου πριν πάρεις μία απόφαση.

Πάρα πολύ σημαντικό! Ο γιατρός σου θα πρέπει να σε ρωτήσει για την πρόσφατη έκθεσή σου στον ήλιο και να σε καθοδηγήσει σχετικά με τις καλύτερες οδηγίες πριν και μετά τη θεραπεία, καθώς διαφορετικά μπορεί να προκαλέσει ερεθισμό του δέρματος και να μειώσει την αποτελεσματικότητα της θεραπείας.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News