Σίγουρα, το TikTok trend «κόψε μόνη σου αφέλειες» μπορεί να ακουγόταν μια καλή λύση τότε που θέλαμε κούρεμα και δεν υπήρχε ανοιχτό κομμωτήριο στην καραντίνα, αλλά τώρα δεν ξέρεις πώς να τις περιποιηθείς και σίγουρα θες να τις μακρύνεις. Αντί να καταστρέφεις το μαλλί σου όμως με εργαλεία θερμότητας, υπάρχουν πάρα πολλοί και δημιουργικοί τρόποι ώστε να το φτιάξεις χωρίς να το καταστρέψεις και να ξεφορτωθείς γρήγορα αυτό το μαρτύριο που ονομάζεται αφέλειες!

Φρόντισε να διατηρείς τα μαλλιά σου υγιή και προστατευμένα. Χρησιμοποίησε προϊόντα με θρεπτικά συστατικά και κυρίως όταν προσπαθείς να τα φτιάξεις για μια έξοδο μη χρησιμοποιείς θερμότητα, αλλά πιο φυσικούς τρόπους. Εγώ σου συγκέντρωσα 4 από τους αγαπημένους μου τρόπους για να χτενίσεις τις αφέλειές σου και τους μοιράζομαι μαζί σου για να μπορείς να αποφύγεις οποιαδήποτε bad hair day!

Πώς να μακρύνω τις αφέλειες; 4 τρόποι για να το επιτύχεις!

Πιάσε τις αφέλειες σου

Σε περίπτωση που σε ενοχλούν ή άλλαξες γνώμη για τις αφέλειές σου, μπορείς να τις «εξαφανίσεις» με ένα στιλάτο αξεσουάρ. Ψέκασε λίγη λακ και απομάκρυνε τις ενοχλητικές τριχούλες από το πρόσωπό σου. Για να αποφύγεις τις ενοχλητικές φύτρες που είναι μικρές και δύσκολο να τις μαζέψεις μπορείς να χρησιμοποιήσεις λίγο τζελ και μια οδοντόβουρτσα. Με αυτό τον τρόπο θα επιτύχεις ένα λείο αποτέλεσμα, χωρίς να κάψεις και να καταστρέψεις το μαλλί σου.

Κάνε χωρίστρα στο πλάι

Σε αντίθεση με ό, τι πιστεύει και υποστηρίζει η Gen Z, η χωρίστρα στο πλάι πάντα θα είναι στη μόδα. Χώρισε, λοιπόν, τα μαλλιά σου προς τα δεξιά ή τα αριστερά. Προσοχή! Να φαίνεται το καλό σου προφίλ, και χρησιμοποίησε ένα πιστολάκι και λακ για να ορίσεις το σχήμα και την κατεύθυνση των μαλλιών σου.

Η αλογοουρά πάντα θα σε σώζει!

Είτε δε θέλεις να βλέπεις τις αφέλειές σου, είτε έχεις μία bad hair day η αλογοουρά έχει τη λύση σε κάθε σου πρόβλημα. Ποιο είναι το μυστικό ώστε να «εξαφανίσεις» της αφέλειές σου κάνοντας αλογοουρά; Φυσικά πολύ ζελέ. Μη ξεχάσεις να χρησιμοποιήσεις οδοντόβουρτσα. Θα σε σώζει πάντα!

Πλεξούδες

Τις πλεξούδες τις αγαπάμε και θα μας αρέσουν για πάντα. Πέρα από στιλ που σου προσφέρουν μπορούν να σε σώσουν από μία bad hair day. Κάνε μια χωρίστρα στη μέση του κεφαλιού σου και ξεκίνα να πλέκεις τις αφέλειές σου. Οι πλεξούδες προσδίδουν μια παιχνιδιάρικη νότα στο στιλ σου, ενώ παράλληλα σε διευκολύνουν και φωτίζουν το πρόσωπό σου.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News