Οι ψεύτικες βλεφαρίδες είναι αγαπημένο αξεσουάρ για πολλές γυναίκες που θέλουν να έχουν ένα ακαταμάχητο βλέμμα. Σε κάθε βραδινή έξοδο δίνουν βάθος στο βλέμμα και μια ακαταμάχητη γοητεία που όλες θέλουμε. Και ναι, δεν είναι μιας χρήσης όπως λανθασμένα νομίζουν όλοι. Τις περισσότερες ψεύτικες βλεφαρίδες μπορείς εύκολα να τις καθαρίσεις και να τις φορέσεις ξανά και ξανά. Αρκεί να μάθεις τον κατάλληλο τρόπο.

4 βήματα για να βάλεις ψεύτικες βλεφαρίδες χωρίς να φαίνονται ψεύτικες

Πώς να καθαρίσεις τις ψεύτικες βλεφαρίδες

Οι βλεφαρίδες που τοποθετούνται με κόλλα μπορούν να αφαιρεθούν εύκολα επειδή η κόλλα που χρησιμοποιείται για αυτόν τον τύπο βλεφαρίδων είναι εξαιρετικά εύκαμπτη, καθιστώντας εύκολη την αποκόλληση από το δέρμα. Αυτές οι βλεφαρίδες Strip μπορούν συνήθως να χρησιμοποιηθούν περισσότερες από μία φορές (τρεις έως πέντε φορές, περίπου, πριν χάσουν το σχήμα τους), αλλά για να το καταφέρεις αυτό, πρέπει να καθαρίσεις τις βλεφαρίδες πριν από τη δεύτερη χρήση.

Για τον σκοπό αυτό είναι καλύτερο να χρησιμοποιήσεις σαμπουάν για μωρά ή αν δεν έχεις απλώς σαμπουάν ή κάποιο conditioner. Άφησε τες να μουλιάσουν σε διάλυμα σαμπουάν και νερού για λίγα λεπτά, τρίβοντάς τες απαλά με τα δάχτυλά σου ή ένα μικρό πινέλο. Το τμήμα κόλλας που είναι προσαρτημένο στην βλεφαρίδα πρέπει να ξεκολλάει πολύ εύκολα.

Μόλις μαλακώσει η παλιά κόλλα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τσιμπιδάκια για να την αφαιρέσετε απαλά από τη ζώνη των βλεφαρίδων. Τέλος, άπλωσέ τες για να στεγνώσουν εντελώς πάνω σε μια καθαρή πετσέτα πριν τις αποθηκεύσεις. Αυτό είναι σημαντικό για να αποτρέψεις την ανάπτυξη μούχλας ή βακτηρίων στις βλεφαρίδες σου. Καλό θα ήταν επίσης να τις βουρτσίσεις, καθώς μπορεί να κολλήσουν μεταξύ τους από την υγρασία.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News