Μήπως κι εσύ πονάς όταν βγάζεις τα φρύδια σου; Βρήκαμε τι πρέπει να κάνεις, ώστε να περιποιείσαι πλέον τον εαυτό σου και πιο συγκεκριμένα τα φρύδια σου χωρίς καθόλου πόνο και δυσάρεστες στιγμές.

Δεν αντέχεις να βγάζεις τα φρύδια σου γιατί υποφέρεις από τον πόνο; Το καταλάβαμε είσαι πολύ ευαίσθητη, αλλά κάτι πρέπει να κάνουμε γι’ αυτό. Μην αγχώνεσαι! Εμείς είμαστε εδώ και θα σου μιλήσουμε για 4 έξυπνα τρικ που θα σε βοηθήσουν πολύ και θα κάνουν τον πόνο να πάει περίπατο.

Τι μπορείς να κάνεις αν δε θες να πονάς όταν βγάζεις τα φρύδια σου;

Βάλε πάγο: Αν βάλεις πάγο στα φρύδια και μετά προσπαθήσεις να τα βγάλεις, θα δεις πως ο πόνος που θα νιώθεις θα είναι σχεδόν ανύπαρκτος. Πάρε, λοιπόν, ένα παγάκι και πέρασε το πάνω από την περιοχή που θα αποτριχώσεις. Μην ξεχνάς, όμως, πως το μούδιασμα που θα νιώσεις από τον πάγο κρατάει περίπου μισή ώρα. Οπότε ή κάνε γρήγορα ή επανέλαβε την διαδικασία με τον πάγο.

4 μυστικά για τα φρύδια που καμία αισθητικός δεν θα σου αποκαλύψει!

Βρες το σωστό τσιμπιδάκι: Το σωστό όπλο κατά των ατίθασων τριχών σου είναι ο βασικός σου σύντροφος στην δύσκολη αυτή μάχη. Καλό θα ήταν, λοιπόν, να διαλέξεις ένα τσιμπιδάκι που δεν θα κόβει, αλλά θα τραβάει τις τρίχες σου από την ρίζα και φυσικά θα σε βολεύει.

πονάς όταν βγάζεις τα φρύδια
Freepik

Βάλε λίγη κρέμα: Πριν ξεκινήσεις το βγάλσιμο βάλε λίγη κρέμα. Οι τρίχες σου θα είναι πιο απαλές και θα μπορέσεις να τις τραβήξεις πιο εύκολα.

Χρησιμοποίησε σωστά τα χέρια σου: Όλα τα πράγματα δεν θέλουν κόπο αλλά τρόπο. Το ίδιο, λοιπόν, συμβαίνει και με τα φρύδια σου. Βάλε σωστά τα δάκτυλα σου και τέντωσε το δέρμα σου για να μπορέσεις να πιάσεις τις τρίχες που επιθυμείς να αφαιρέσεις.

4 τρόποι και θα πεις αντίο στον πόνο!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News