Ανέκαθεν αναζητούσαμε έμπνευση από το στυλ των κυριών της βασιλικής οικογένειας. Η φινέτσα τους και οι σικ επιλογές τους είναι οδηγός για όλες τις γυναίκες που αναζητούν την κομψότητα στις εμφανίσεις τους. Αυτό δεν συμβαίνει μόνο με τις στυλιστικές επιλογές αλλά και με τα μαλλιά ή τα νύχια τους. Ποιες είναι όμως οι αποχρώσεις στα νύχια που προτιμούν οι πριγκίπισσες της βασιλικής οικογένειας; Από την πριγκίπισσα Diana μέχρι την Kate Middlenton και την Meghan Markle τα νύχια της βασιλικής οικογένειας είναι η τάση που θες να υιοθετήσεις.

Τα νύχια της βασιλικής οικογένειας

Τα νύχια της Kate Middlenton

Όταν η Kate Middlenton και ο πρίγκιπας William ανακοίνωσαν τον αρραβώνα τους τον Νοέμβριο του 2010, η Middlenton εμφανίστηκε με ένα διάφανο βερνίκι στα νύχια της που συνόδευαν το εκπληκτικό δαχτυλίδι από ζαφείρι και διαμάντι της αείμνηστης μητέρας του πρίγκιπα William, της πριγκίπισσας Diana. Έκτοτε, η Kate Middlenton απεικονίζεται συχνά με διάφανο βερνίκι και πολλές φορές χωρίς καθόλου βερνίκι, ακόμα και σε φωτογραφίες πριν γίνει πριγκίπισσα.

Το απαλό nude μανικιούρ της ημέρας του γάμου της Kate Middleton φέρεται να επιτεύχθηκε συνδυάζοντας δύο αποχρώσεις. Μαζί με την τάση της να μην έχει βαμμένα νύχια ή να προτιμά το διάφανο βερνίκι, η Middleton φαίνεται επίσης πως είναι θαυμάστρια των αγαπημένων nude αποχρώσεων και του ροζ. Ακόμα και όταν δεν έχει κάποιο χρώμα, στην Δούκισσα του Cambridge αρέσει να κρατάει τα νύχια της κοντά και τέλεια λιμαρισμένα, επιτρέποντας στο εκπληκτικό δαχτυλίδι αρραβώνων της να κλέβει την παράσταση.

10 φωτογραφίες που δείχνουν πώς έχει αλλάξει το style της Kate Middleton από τότε που έγινε η Δούκισσα του Cambridge

νύχια της βασιλικής οικογένειας
ANDREW CHIN

Τα νύχια της Meghan Markle

Όταν η Meghan Markle παντρεύτηκε τον πρίγκιπα Harry το 2018, ανέμειξε πολλές αποχρώσεις βερνικιού νυχιών για να πετύχει αυτήν την nude απόχρωση. Το απλό δεν είναι πάντα και εύκολο! Όταν η Meghan Markle ανέβηκε στη σκηνή στα βραβεία μόδας 2018 για να παρουσιάσει την σχεδιάστρια νυφικών, Clare Waight Keller, δίνοντας το βραβείο British Designer of the Year Womenswear, είπε για πρώτη φορά να απορρίψει τα nude και ροζ νύχια που προτιμούν όλες οι πριγκίπισσες και έκανε την διαφορά με ένα μαύρο βερνίκι. Σε αντίθεση με τη βασίλισσα και τη δούκισσα του Cambridge, που έχουν μια τάση για διάφανα φινιρίσματα, η δούκισσα του Sussex προτιμούσε περισσότερο opac απoχρώσεις κατά τη διάρκεια της θητείας της ως μέλος της βασιλικής οικογένειας.

6 φορές που η Meghan Markle μας θύμισε την Πριγκίπισσα Diana και μας έπιασε μια νοσταλγία

νύχια της βασιλικής οικογένειας
LONDON, ENGLAND – DECEMBER 10: Meghan, Duchess of Sussex on stage during The Fashion Awards 2018 In Partnership With Swarovski at Royal Albert Hall on December 10, 2018 in London, England. (Photo by Joe Maher/BFC/Getty Images)

Τα νύχια της Diana

Η αξέχαστη πριγκίπισσα Diana ήταν γνωστό πως ήταν επιρρεπής στο να παραβιάζει τα βασιλικά πρωτόκολλα που θέλουν τις πριγκίπισσες να κρατούν χαμηλούς τόνους επιλέγοντας απαλές αποχρώσεις τόσο στα ρούχα όσο και στα νύχια τους. Τα φλογερά κόκκινα νύχια της ήταν απλώς μια ακόμη εμβληματική κίνηση που όμως ήταν λίγο αμφιλεγόμενη εκείνη την εποχή. Η επαναστάτρια πριγκίπισσα δεν δίσταζε να κάνει δημόσιες εμφανίσεις με κατακόκκινο βερνίκι τραβώντας όλα τα βλέμματα και αδιαφορώντας για τα σχόλια.

νύχια της βασιλικής οικογένειας
TIM GRAHAM

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News