Από όλα τα beauty trends, τα νύχια είναι αναμφισβήτητα τα πιο διασκεδαστικά για να παίξεις και να πειραματιστείς, ειδικά για εμένα που έχω να δω το φυσικό μου νύχι τουλάχιστον 2 χρόνια και είμαι εθισμένη στο να τα έχω μονίμως περιποιημένα. Οπότε, μάλλον, είμαι τυχερή γιατί και το 2022 δε θα με απογοητεύσει με τα nail trends του!

Από την trends της εποχής του 2000 έως το εγκεκριμένο από την Pantone βερνίκι νυχιών, θα είναι μια χρονιά γεμάτη περιποίηση, χρώμα και ζωντάνια και η αλήθεια είναι πως την περιμένουμε με ανυπομονησία! Εγώ, λοιπόν, ως ένα πορωμένο πλάσμα, έκανα μια βόλτα στο προφίλ του Tom Bachik (αν δεν τον ξέρεις είναι ο Nail Artist της Jennifer Lopez) και ανακάλυψα όλα τα μυστικά του! Συγκέντρωσα λοιπόν, ορισμένες τάσεις mani που πρέπει να εφαρμόσεις οπωσδήποτε!

Οι αποχρώσεις που προτιμούν για το μανικιούρ τους οι πριγκίπισσες της βασιλικής οικογένειας – Το πρωτόκολλο και οι παραβιάσεις του

Όλες οι τάσεις στα νύχια για το 2022: Πάρε όση έμπνευση χρειάζεσαι!

3D Λεπτομέρειες

Από τους κρίκους μέχρι τα χοντρά κοσμήματα, η τέχνη των νυχιών ξεπροβάλλει —κυριολεκτικά. Μπορεί να μην είναι η πιο πρακτική τάση του 2022, αλλά σίγουρα ήρθε για να μείνει!

Mix and Match

Το να έχεις βάψει με διαφορετικό χρώμα κάθε νύχι σίγουρα είναι στη μόδα και δεν υπάρχει περίπτωση να μη το δοκιμάσεις. Στο δηλώνω, δε θα σε αφήσω εγώ.

Τι αποκαλύπτει για σένα το σχήμα των νυχιών σου;

Vey Peri

Όταν η Pantone ανακοίνωσε το χρώμα της χρονιάς για το 2022, ένα ονειρικό χρώμα με μπλε τόνους, ήταν προφανές ότι θα ήταν το χρώμα των νυχιών για τη νέα χρονιά!

Όλα τα DIY

Από την πανδημία, τα αυτοκόλλητα για τα νύχια έχουν σημειώσει άνθηση – και το συγκεκριμένο trend αυξάνεται όλο και περισσότερο. 

Αποχρώσεις του πράσινου

Ένα άλλο χρώμα που θα είναι δυνατό το 2022; Το πράσινο! Αυτό το υπέροχο και δροσιστικό πράσινο!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News