Ελπίζω να αισθάνεσαι περισσότερο ασφαλής, έχοντας κάνει την πρώτη δόση του εμβολίου ή ούσα πολύ κοντά σε αυτό ή έχοντας πάρει την απαραίτητες προφυλάξεις για ένα καλύτερο καλοκαίρι. Σε κάθε περίπτωση, μία καλοκαιρινή απόδραση δεν αποτελεί πια όνειρο θερινής νυχτός. Μπορεί να γίνει πραγματικότητα. Εγώ, φυσικά, δεν θα σου προτείνω τις ωραιότερες παραλίες για βουτιές, όμως, μπορώ να σε βοηθήσω να φτιάξουμε βαλίτσες. Για την ακρίβεια, νεσεσέρ. Παρακάτω θα βρεις 4 beauty items, game changer  των διακοπών σου

Άκρως απαραίτητο προϊόν στην καλοκαιρινή απόδραση

Δεδομένου ότι βρισκόμαστε στην αρχή του καλοκαιριού, υποθέτω ότι η επιδερμίδα σου δεν είναι ακόμα ανθεκτική στην ηλιοφάνεια. Επομένως, οι πρώτες ημέρες ηλιοθεραπείας καταπονούν την επιδερμίδα σου. Η προσθήκη μίας sheet mask στο νεσεσέρ αυτής της καλοκαιρινής απόδρασης, θα είναι σωτήρια.

καλοκαιρινή απόδραση beauty
FreePik

Μαυρισμένη…πιο γρήγορα

Η αλήθεια είναι ότι οι περισσότερες δεν έχουμε υπομονή σε ό,τι αφορά το μαύρισμα. Η πιο λάθος τακτική είναι να καθόμαστε αμέτρητες ώρες κάτω από τον ήλιο και με ελάχιστη αντηλιακή προστασία. Το ηλιακό έγκαυμα και το ξεφλούδισμα της επιδερμίδας είναι δεδομένο. Πλέον, στην αγορά θα βρεις προϊόντα που εφαρμόζονται πριν ή μετά τον ήλιο και σκοπός τους είναι η ενεργοποίηση της μελανίνης.

Το “όπλο” για πλούσια μαλλιά

Αν το βράδυ τα μαλλιά σου «υποφέρουν» από την υγρασία των νησιών. Ψέκασε λίγο ξηρό σαμπουάν στις ρίζες του χτενίσματος σου. Ο όγκος θα έχει διάρκεια και το χτένισμα πλούσια κίνηση.

καλοκαιρινή απόδραση
FreePik

Γοητευτικό βλέμμα και στην καλοκαιρινή απόδραση

Συνήθως, στις καλοκαιρινές διακοπές το μακιγιάζ μας δεν περιλαμβάνει πολλαπλές στρώσεις προϊόντων. Παρόλα αυτά, όλες επικεντρωνόμαστε στο μακιγιάζ των ματιών, τη covid περίοδο. Αν, θέλεις, οι βλεφαρίδες σου να έχουν την τέλεια καμπυλότητα, χωρίς τον κίνδυνο να τρέξει η μάσκαρα, εξόπλισε το νεσεσέρ σου με ένα ψαλιδάκι βλεφαρίδων.

Έτοιμη για το τριήμερο του Αγ. Πνεύματος

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News