Το νέο video δείχνει βήμα- βήμα τη μεταμόρφωση της Adele, η οποία αφέθηκε στα έμπειρα χέρια της γκουρού ομορφιάς Nikkie.

Στο video, βλέπουμε αρχικά την τραγουδίστρια εντελώς άβαφη, να κάθεται δίπλα στην beauty expert ενώ εκείνη εξηγεί πως θα μακιγιάρει μόνο τη μισή πλευρά του προσώπου της Adele και η άλλη πλευρά θα μείνει στο φυσικό της, για να μπορεί να δει ο κόσμος την δύναμη του μακιγιάζ.

«Βλέπεις πραγματικά τη δύναμη του μακιγιάζ όταν το κάνεις στο μισό πρόσωπο», είπε με χιούμορ η διάσημη τραγουδίστρια, ενώ στη συνέχεια βλέπουμε βήμα- βήμα πώς η Nikkie μεταμορφώνει την Adele.

«Λατρεύω τα φρύδια. Αλλά εάν δεν τα βάψω μοιάζω με τον Βόλντεμορτ», είπε η τραγουδίστρια όταν η Nikkie έφτασε σ’ αυτό το σημείο του προσώπου της, με την Adele να λέει ότι τα βάφει συνέχεια μόνη της:

Γίνονται τόσο ξανθά. Στην πραγματικότητα, έμαθα να βάφω τα φρύδια μου στην πανδημία. Παλαιότερα πήγαινα κάθε εβδομάδα στο κομμωτήριο γι’ αυτά. Μια μέρα έκανα αρκετή έρευνα, παρακολούθησα και ένα βίντεο στο YouTube και παρήγγειλα όλα τα προϊόντα στο Amazon, και έτσι το κάνω μία φορά την εβδομάδα μόνη μου πλέον

Όσον αφορά για το αγαπημένο της eyeliner, η Adele είπε ότι της αρέσει πολύ να το χρησιμοποιεί και νιώθει ότι είναι το σήμα κατατεθέν της: «Απλά μου αρέσει ένα καλό eyeliner, σαν ένα υγρό cat eye. Ένα καλό μάτι με περίγραμμα. Απλά νιώθω ότι είναι το σήμα κατατεθέν μου. Επίσης, χωρίς να καυχιέμαι, έχω υπέροχα μάτια για μακιγιάζ. Έχω τα μάτια της γιαγιάς μου».

Η μεταμόρφωση της Adele βήμα- βήμα:

Η Adele όπως δεν την έχεις δει ποτέ ξανά! Μιλά ανοιχτά για το σώμα της, το διαζύγιό της και τον νέο της σύντροφο σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News