Το hair trend της καραντίνας υιοθέτησε και η Kate Hudson, η οποία υποδέχθηκε το νέο έτος με νέο look! Δες τις παρακάτω φωτογραφίες και πες μας αν θα το τολμούσες και εσύ!

Μέσα στο lockdown γυναίκες κι άντρες ασχολούνται περισσότερο με την εμφάνισή τους, αλλά μ’ έναν διαφορετικό, πιο diy τρόπο, αφού οι επιλογές είναι περιορισμένες. Γυναίκες σε όλο τον κόσμο τόλμησαν να πειραματιστούν με διαφορετικά looks, αφού είχαν την ασφάλεια ότι ακόμα κι αν κάτι πάει στραβά, δεν βλέπουν κόσμο ώστε να τις απασχολεί.

Έτσι, είδαμε αρκετά κουρέματα και χρώματα do it yourself. Το αποτέλεσμα άλλες φορές ήταν εντυπωσιακό κι άλλες φορές απογοητευτικό. Σημασία έχει όμως η προσπάθεια!

Η Kate Hudson είναι ανάμεσα στις celebrities που αποφάσισαν να κάνουν μια αλλαγή στα μαλλιά τους μέσα στην καραντίνα. Ακολουθώντας το παράδειγμα της Sarah Michelle Gellar, επέλεξε να βάψει ροζ τα μαλλιά της!

Sarah Michelle Gellar
Η Sarah Michelle Gellar πριν και μετά το βάψιμο των μαλλιών της ροζ

H Kate μοιράστηκε το νέο της look μέσα απ’ τα Instagram stories της, όπου την είδαμε να έχει μια πλεξίδα στα μαλλιά της και να ξεχωρίζει το ροζ ανάμεσα στα ξανθά μαλλιά της. Η ροζ απόχρωση δεν έχει εφαρμοστεί σε όλα τα μαλλιά της, αλλά ξεκινάει περίπου απ’ το ύψος των ματιών της.

Εσύ θα τολμούσες να κάνεις ροζ τα μαλλιά σου ή αυτό το trend σε βρίσκει παντελώς αδιάφορη;

Tips για υγιή μαλλιά στην καραντίνα & λάθη που κάνουμε… απ’ τον Βασίλη Διαμαντόπουλο!

Tip: Σε περίπτωση που το αποφασίσεις κι εσύ, δοκίμασε πρώτα να κάνεις το ροζ με μια βαφή που φεύγει με το λούσιμο πριν προχωρήσεις σε κάποια πιο μόνιμη αλλαγή!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News