Μια νέα χρονιά φέρνει νέες αλλαγές. Για εσένα αυτό θα μπορούσε να σημαίνει την οργάνωση της ντουλάπας σου, τον προγραμματισμό των ταξιδιών σου όταν μπορέσουμε να ταξιδέψουμε ξανά ή το να αλλάξεις κάτι στην εξωτερική σου εμφάνιση. Εάν έχεις ήδη πειραματιστεί με χτενίσματα και κουρέματα και θέλεις να κάνεις μια πιο έντονη αλλαγή, βρίσκεσαι στο σωστό μέρος για να πάρεις έμπνευση. Σύμφωνα με τους ειδικούς, οι τάσεις στα μαλλιά για το 2021 όσον αφορά το χρώμα έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον!

Οι τάσεις αυτή τη στιγμή αντικατοπτρίζουν όλα όσα έχουν συμβεί στον κόσμο και τη ζωή μας, υποστηρίζουν οι ειδικοί και βλέποντας τα παρακάτω trends για το 2021 θα καταλάβεις τι ακριβώς εννοούν οι hair colorists.

Ξέρω ποια skin και hair care trends θα ακολουθήσεις το 2021

Oι χρωματικές τάσεις στα μαλλιά για το 2021

Pastel balayage

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Pastel Hair & Platinum Hair (@rossmichaelssalon)

Το τέλειο look για όσους θέλουν κάτι διασκεδαστικό και παιχνιδιάρικο, αλλά δεν θέλουν να δεσμευτούν βάφοντας όλα τα μαλλιά τους ξανθά.

Money piece

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by CHRISSY DANIELLE | CLE BLONDES (@hairbychrissydanielle)

Για μια άμεση φωτεινότητα, δοκίμασε το money piece, ένα highlight που ξεκινάει από τη ρίζα σου και συνεχίζει μέχρι τις άκρες των μαλλιών σου.

Chunky highlights

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ashley Hawkins (@ashleyhawkins.stylist)

Ουσιαστικά αναμειγνύεις φωτεινούς τόνους με το φυσικό σου χρώμα, δημιουργώντας ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα, με ομοιομορφία αλλά και ενδιαφέρουσες αντιθέσεις.

Sand Tropez 

Δεν είναι ούτε χρυσό, αλλά ούτε και το χρώμα της άμμου. Είναι ένας συνδυασμός των δύο που δημιουργεί μια πολυδιάστατη απόχρωση ζεστών αποχρώσεων που είναι ιδανικές για κάποιον που θέλει να διατηρήσει ένα beach look όλο τον χρόνο.

Mushroom Blonde

Κάτι ανάμεσα σε ξανθό και μελαχρινό. Αυτό το χρώμα μαλλιών παντρεύει αποχρώσεις ανοιχτού καφέ, μπεζ και γκρίζου, δημιουργώντας το χρώμα που βλέπουμε στην κάτω πλευρά ενός μανιταριού. Σύμφωνα με τους hair stylists, είναι ο τέλειος τρόπος για να σκουρύνουν τα μαλλιά τους οι πολύ ξανθές αλλά και να φωτίσουν το χρώμα τους οι μελαχρινές.

Alpine Ice

Αυτή η απόχρωση του πάγου επιτυγχάνεται με τη χρήση foilyage ή balayage και το αποτέλεσμα είναι άκρως εντυπωσιακό. Όμως, η αλήθεια είναι ότι παρεμβαίνεις πολύ στο φυσικό χρώμα των μαλλιών σου με ό,τι συνέπειες μπορεί να έχει αυτό (πολλή φροντίδα, συχνή βαφή, αν δεν γίνει σωστά αδύναμη τρίχα κτλ).

Ποιο χρώμα σου άρεσε περισσότερο;

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News