Όσο ανοίγει ο καιρός μπορεί να έχεις σκεφτεί να κάνεις μία αλλαγή στα μαλλιά σου. Αν ειδικά έχεις μακριά μαλλιά τότε μπορεί να έχεις σκεφτεί πολλές φορές να τα κόψεις αλλά συχνά διστάζεις και το ξανασκέφτεσαι και τελικά δε το κάνεις. Ωστόσο υπάρχουν celebrities που αποδεικνύουν ότι τα μαλλιά μεσαίου μήκους είναι εξίσου εκθαμβωτικά και πιο.. βολικά!

Celebrities που αναδεικνύουν τα μαλλιά μεσαίου μήκους

Δεν είναι περίεργο για τους celebrities να δοκιμάζουν συνέχεια κάποια αλλαγή στα μαλλιά τους ακόμα και αν θεωρείται extreme. Ένα τέτοιο παράδειγμα θα μπορούσε να θεωρηθεί και η τάση που γνωρίσαμε στα μαλλιά με άβαφη ρίζα όπου αναδείχτηκε μέσα από τον κορονοϊό και την καραντίνα όπου οι επιλογές στο styling ήταν περιορισμένες.

Πολλές διασημότητες έχουν δοκιμάσει τα μαλλιά μεσαίου μήκους με απόλυτη επιτυχία και υπάρχουν και αρκετές που τα έχουν υιοθετήσει καθώς είναι και απίστευτα βολικά. Επιπρόσθετα ένα χτένισμα σε μακριά μαλλιά είναι δέκα φορές πιο δύσκολο από ότι είναι σε κοντύτερο μήκος. Σίγουρα αποτελεί μία πολύ ελκυστική επιλογή και μία όχι τόσο ακραία αλλαγή όσο ένα πολύ κοντό κούρεμα.

Η Bella Hadid έχει υιοθετήσει ένα πιο ανάλαφρο look κόβοντας τα μαλλιά της!

Η Hailey Bieber έχει κρατήσει τα μαλλιά της σε κοντό μήκος και δε φαίνεται να έχει και τη διάθεση να τα μακρύνει!

Rosie Huntington-Whiteley

Jennifer Aniston

Selena Gomez

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News