Οι πλεξούδες είναι οι απόλυτη τάση και πλέον δεν έχουν εποχή. Είναι το νέο χτένισμα που έχει γίνει το αγαπημένο όλων των celebrities ενώ όλο και πιο συχνά το συναντάμε γύρω μας. Φυσικά μιλάμε, για τα box braids και όχι την κλασική γαλλική που είχαμε συνηθίσει. Εάν θες και εσύ να δοκιμάσεις αυτό το trend αλλά δεν το τολμάς σίγουρα παρακάτω θα βρεις ένα από αυτά τα διαφορετικά στυλ που θα σε κερδίσει.

Η νοσταλγία για την δεκαετία του 2000 μέσα από τα χτενίσματα που επέστρεψαν για τα καλά

Τι είναι οι box braids;

Πρόκειται για τις πλεξούδες που χωρίζονται σε τετράγωνα τμήματα. Μπορούν να γίνουν με φυσικά μαλλιά ή με extensions για επιπλέον μήκος, πάχος και πληρότητα. Ανεξάρτητα από το πόσο μεγάλες ή μικρές είναι οι πλεξούδες θα έχουν πάντα τέσσερεις πλευρές. Θυμίζουν την αφρικάνικη κουλτούρα και έχουν μπει για τα καλά στις ζωές μας.

Βox braids με έντονες χωρίστρες

Αυτό το στυλ είναι ιδανικό εάν θες να παίξεις με τις χωρίστρες και να αφήσεις να φανεί το δέρμα στο κεφάλι σου. Tip: Ενυδάτωσε καλά τα μαλλιά σου πριν πας στο κομμωτήριο για να γίνει πιο εύκολα ο διαχωρισμός.

Βox braids με αξεσουάρ

Μπορείς να ζητήσεις κατά την πλέξη των μαλλιών σου να προσθέσουν μερικούς κρίκους ή χάντρες στις πλεξούδες σου για έξτρα στυλ.

Jumbo box braids

Πρόκειται για τις χοντρές πλεξούδες που μάλιστα χρειάζονται και λιγότερο χρόνο για να γίνουν. Παίξε με χρώματα και αξεσουάρ για να δώσεις μια διαφορετική νότα στο look σου.

Box braids με χωρίστρα στην μέση

Τράβηξε μια αυστηρή χωρίστρα στην μέση και δημιούργησε χοντρές πλεξούδες σε κάθε πλευρά. Είναι ότι πιο hot αυτές τις μέρες.

Περισσότερες ιδέες για την επόμενη επίσκεψή σου στο κομμωτήριο

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News