Ποιες θα είναι οι τάσεις στα μαλλιά το φθινόπωρο 2021; Καθώς έχουμε αφήσει πίσω μας τους καλοκαιρινούς μήνες και η δροσιά του φθινοπώρου έχει ξεκινήσει ήρθε η ώρα να εγκαταλείψουμε το αέρινο beach hair look μας και να αναζητήσουμε τι είναι στη μόδα όσον αφορά τα μαλλιά μας. Τα αυστηρά κοψίματα, η φυσική υφή και το ανδρόγυνο στυλ φαίνεται πως θα κυριαρχήσουν στις τάσεις των μαλλιών το φθινόπωρο του 2021 σύμφωνα με τους γκουρού του είδους.

Είναι τόσα πολλά και διαφορετικά τα κουρέματα που κυριαρχούν ήδη εκεί έξω, με τους επώνυμους να έχουν διαλέξει το δικό τους αγαπημένο και να το επιβάλουν με τον τρόπο τους στην μόδα της εποχής. Οι ειδικοί επέλεξαν τα επικρατέστερα και τα πιο πετυχημένα και τα παρουσιάζουν!

Φυσική υφή

Όποιο και να είναι το κόψιμο των μαλλιών σου οι ειδικοί προβλέπουν ότι η μεγαλύτερη τάση φέτος το φθινόπωρο έχει να κάνει με την υφή. Η ακατέργαστη και τραχιά υφή των μαλλιών αλλά και οτιδήποτε μπορεί να τους δώσει φυσική κίνηση, όπως τα μικρά κοψίματα γύρω από το πρόσωπο, είναι της μόδας. Ταυτόχρονα, αυτή η τάση προωθεί και την υγεία των μαλλιών καθώς δεν χρειάζεται παρέμβαση με την χρήση θερμότητας.

Η μόδα των 70′

Οτιδήποτε προέρχεται από την δεκαετία του 70′ είναι της μόδας αυτό το φθινόπωρο! Πρόκειται για κουρέματα που παίρνουν στοιχεία από τα iconic looks των διάσημων της εποχής όπως αυτό της Jane Birkin, της Farrah Fawcett και της Debbie Harry.

Το διάσημο χτένισμα της “Rachel” από “Τα Φιλαράκια” επέστρεψε! Υιοθέτησε αγαπημένο look με αυτά τα τρία βήματα

To “Bob” στυλ

Δεν πρόκειται για ένα συγκεκριμένο μήκος και κόψιμο αλλά για μια γενικότερη ατμόσφαιρα. Πρόκειται για ένα στυλ με πολλά επίπεδα και όγκο που δείχνει σαν να βγήκες μόλις από το μπάνιο.

Τα σγουρά μαλλιά

Αυτή η τάση είναι κυριολεκτικά παντού. Και θα είναι δημοφιλής και αυτό το φθινόπωρο. Σπαστά, κυματιστά και σγουρά μαλλιά είναι η απόλυτη τάση αν και είναι ένα από τα πιο δύσκολα looks για τους κομμωτές.

Οι φράντζες

Οι φράντζες ή οι μακριές αφέλειες που πλαισιώνουν το πρόσωπο θα είναι και πάλι στην μόδα. Πρόκειται για μια μικρή αλλαγή που θα ανανεώσει το κούρεμά σου. Και δεν είναι μόνο για ίσια μαλλιά καθώς πλέον και οι γυναίκες με σγουρά μαλλιά έχουν τολμήσει αυτό το κόψιμο.

Η δεκαετία του 20′

Η τρέχουσα δεκαετία του ’20 μπορεί να παρομοιαστεί με τη δεκαετία του 1920. Τώρα όλοι νιώθουμε ότι αξίζουμε λίγο τη γοητεία της δεκαετίας του ’20 και στα μαλλιά μας. Το point είναι ένα: Λαμπερά, υγιή μαλλιά με φυσική υφή και κίνηση είτε ίσια είτε σγουρά.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News