Η αδιάβροχη μάσκαρα, ειδικά το Καλοκαίρι, είναι το must have και must use καλλυντικό προϊόν! Ξέρεις, όμως, ότι αφαιρείς την αδιάβροχη μάσκαρα τελείως λάθος με αποτέλεσμα να τραυματίζεις τα βλέφαρα σου!

Η αδιάβροχη μάσκαρα είναι βασικό όπλο για το γυναικείο βλέμμα και δεν πρέπει να λείπει από το νεσεσέρ σου είτε θέλεις να κάνεις βουτιές και να έχεις λίγο glam πάνω σου, είτε θέλεις να είσαι safe όταν θα χορεύεις και μπορεί να ιδρώσεις είτε θέλεις να είσαι ετοιμοπόλεμη για ένα δάκρυ.

Διάβασε το μυστικό για πιο πυκνές βλεφαρίδες στο λεπτό!

Τι γίνεται, όμως, όταν αφαιρείς την αδιάβροχη μάσκαρα και γιατί σου λέμε πως το κάνεις τελείως λάθος; Οι περισσότερες γυναίκες χρησιμοποιούν το προϊόν ντεμακιγιάζ προσώπου ή τα μαντηλάκια καθαρισμού και τρίβουν αριστερά προς τα δεξιά τις βλεφαρίδες με αποτέλεσμα να μένουν αρκετές από αυτές στο βαμβάκι-μαντηλάκι.

Μ’ αυτό τον τρόπο, πέρα από το ότι αποδυναμώνονται οι βλεφαρίδες, ταλαιπωρείται και η περιοχή των ματιών που είναι ιδιαίτερα ευαίσθητη και εύθραυστη.

Σύμφωνα με τους make up artists, από το νεσεσέρ δεν πρέπει να λείπει ένα προϊόν ντεμακιγιάζ ματιών το οποίο είναι κατάλληλο για την περιοχή αφού περιέχει συστατικά που την ενυδατώνουν, τη φροντίζουν και την προστατεύουν.

Πώς θα επιλέξεις την κατάλληλη μάσκαρα για σένα;

Πώς πρέπει να αφαιρείς την αδιάβροχη μάσκαρα

Παίρνεις το προϊόν ντεμακιγιάζ ματιών το οποίο ταιριάζει στην επιδερμίδα σου και σε βολεύει, απλώνεις μικρή ποσότητα στο δίσκο από βαμβάκι και να τον ακουμπάς στα μάτια σου.

Προσοχή! Δεν υπάρχει λόγος να τρίψεις! Απλά να περάσεις τον δίσκο από τις ρίζες των βλεφάρων μέχρι τις άκρες, απαλά, και τα υπολείμματα από τα προϊόντα μακιγιάζ θα αφαιρεθούν έτσι απλά.

Εάν το προϊόν είναι επίμονο ΜΗΝ ξεκινήσεις το τρίψιμο!

Δοκίμασε να εφαρμόσεις μία κρύα κρέμα. Η κρέμα μ’ ένα βαμβάκι είναι επίσης πολύ καλή στην αφαίρεση του μακιγιάζ!

  1. Πλύνε το πρόσωπό σου με το κανονικό καθαριστικό σου, στέγνωσε το και στη συνέχεια εφάρμοσε την κρύα κρέμα ως μια βαθιά θεραπεία προετοιμασίας.
  2. Άφησε την κρέμα να εμποτίσει την επιδερμίδα για λίγα λεπτά, πριν την αφαιρέσεις.
    Η κρέμα δεν πρέπει να εφαρμόζεται στα βλέφαρα, αλλά πρέπει να την περάσεις προσεκτικά από τις βλεφαρίδες σου και να την σκουπίσεις.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News