Στο ipop.gr είμαστε μία ομάδα γυναικών που έχουν ένα κοινό σημείο αναφοράς. Δίνουμε μεγάλη σημασία στο κομμάτι της αισθητικής.  Έτσι, σε ένα πρόσφατο brainstorming μας για καλοκαιρινά θέματα που θα σας ενδιέφεραν, δεν γινόταν να παραλείψουμε την τάση των nail art. Nail art, όμως που υπακούν τους δικούς μας όρους κομψότητας. Παρακάτω θα βρεις 8 προτάσεις nail art που θα θέλεις να αντιγράψεις τώρα

Nail art για οβάλ σχήμα νυχιών

Μικρές pop πινελιές των 90s

nail art μανικιούρ
pinterest

Pastel Rainbow

nail art μανικούρ
Pinterest

Για τους λάτρεις της λεβάντας

nail art μανικιούρ
Pinterest

Nail art για τετραγωνισμένα νύχια με οβάλ άκρες

Orange French

nail art μανικιούρ
Pinterest

Something from the 70s

nail art μανικιούρ
Pinterest

Last but not least για όσες αγαπούν το τετραγωνισμένο σχήμα νυχιών

The chic floral

nail art μανικιούρ
Pinterest

The alternative french

nail art μανικιούρ
Pinterest

The fun matte

nail art μανικιούρ
Pinterest

Σημαντικά tips για ένα επιτυχημένο nail art

  • Όποιο σχέδιο και να διαλέξεις φρόντισες να είναι λεπτεπίλεπτο έτσι θα γλιτώσεις τις κακόγουστες κακοτοπιές
  • Απόφυγε τα blings που προσδίδουν αχρείαστο όγκο στο νύχια
  • Σε περίπτωση που επιλέξεις επιμήκυνση του φυσικού μήκους των νυχιών σου, επίλεξε μία nail artist που θα φροντίστει το πάχος των νυχιών να παραμείνει λεπτό.
  • Για να έχει τη μεγαλύτερη δυνατή διάρκεια το μανικιούρ σου, μη ξεχνάς να εφαρμόζεις ένα λάδι νυχιών στα επωνύχια και τα νύχια. Η ενυδάτωση είναι το μυστικό.
  • Απόφυγε το nail spa πριν την εφαρμογή του βερνικιού νυχιών. Ένα λουτρό νερού για τα χέρια πριν από ένα μανικιούρ θα κάνει τα νύχια σου να διογκωθούν. Όταν στεγνώσουν και συρρικνωθούν, το βερνίκι σου θα σπάσει. Ζήτησε από το σαλόνι ομορφιάς να παραλείψει αυτό το βήμα.
  • Πλύνε τα χέρια σου με χλιαρό ή και κρύο νερό. Το ζεστό αφυδατώνει την επιδερμίδα και πολλές φορές «φουσκώνει» το ημιμόνιμο βερνίκι νυχιών με αποτέλεσμα να ξεφλουδίζει μετά από μερικές ημέρες. Ένα trick που μπορείς να κάνεις αν αγαπάς το ζεστό νερό, είναι να πλένεις τα χέρια σου με ζεστό νερό στην αρχή και μετά να ξεπλένεις με κρύο.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News