Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (31/12/2022) και θα μάθεις τι σε περιμένει…

Αναλυτικά τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (31/12/2022):

Κριός

Σύμφωνα με τα ζώδια (31/12/2022), η Σελήνη από το πρωί θα βρίσκεται στο ζώδιό σας και κάποιοι από εσάς θα αντιμετωπίσετε και πάλι κάποιες εντάσεις στην εργασία σας.Ωστόσο προσπαθήστε να μην δώσετε συνέχεια.Από το απόγευμα και μετά η Σελήνη θα περάσει στον Ταύρο και τον 2ο σας οίκο και κάποιοι από εσάς των αρχικών ημερών θα έχετε εύνοια στα οικονομικά σας.

Ταύρος

Η Σελήνη και σήμερα θα βρίσκεται στον Κριό και τον 12ο σας οίκο μέχρι το απόγευμα και ίσως να έχετε κάποια εσωτερική ένταση και άγχος για να τακτοποιήσετε κάποιες υποχρεώσεις σας.Στη συνέχεια η Σελήνη θα περάσει στο ζώδιό σας και κάποιοι από εσάς θα συναντήσετε φίλους και θα νιώσετε αρκετά άνετα.

Δίδυμοι

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Κριό από το πρωί κι ίσως σας απασχολήσουν και πάλι κάποια οικονομικά θέματα ωστόσο μετά το απόγευμα που η Σελήνη θα περάσει στον Ταύρο και τον 12ο σας οίκο ίσως να έχετε ευχάριστα νέα από την εργασία σας τουλάχιστον εσείς των πρώτων ημερών του ζωδίου σας ενώ θα νοιώσετε και ικανοποίηση από την οικογένειά σας.

Καρκίνος

Η Σελήνη από το πρωί θα βρίσκεται στον Κριό και τον 10ο σας οίκο και κάποιοι από εσάς θα αντιμετωπίσετε κάποια θέματα και πάλι με τους συνεργάτες σας. Μετά το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στον Ταύρο και τον 11ο σας οίκο και θα έχετε την ευκαιρία να περάσετε όμορφα με φιλικά σας πρόσωπα.

Λέων

Η Σελήνη και σήμερα θα βρίσκεται στον Κριό και τον 9ο σας και παρόλο που θα είναι μια θετική θέση για εσάς μπορεί να δυσκολευτείτε κάπως σε θέματα καθημερινότητας και εργασιακά. Στη συνέχεια από το απόγευμα και μετά η Σελήνη θα περάσει στον Ταύρο και θα ασχοληθείτε περισσότερο με κάποια έξοδο με φιλικά σας πρόσωπα.

Παρθένος

Η Σελήνη και σήμερα από το πρωί θα βρίσκεται στον Κριό και τον 8ο σας οίκο και ίσως σας προβληματίσουν οικονομικά θέματα σχετικά με δημιουργικά σχέδια ωστόσο θα έχετε δυνατότητα να τα χειριστείτε.Από το απόγευμα  και μετά η Σελήνη θα περάσει στον Ταύρο και τον 9ο σας οίκο και πολλοί ίσως να έχετε πρόταση για μια συνεργασία ωστόσο θα περάσετε όμορφα και θα διασκεδάσετε με φιλικά σας πρόσωπα.

Ζυγός

Η Σελήνη και σήμερα θα βρίσκεται στον Κριό και τον 7ο σας οίκο και θα έχετε εντάσεις και προβλήματα που δεν έχουν τακτοποιηθεί σε οικογενειακά αλλά και επαγγελματικά θέματα ωστόσο από το μεσημέρι και μετά η Σελήνη θα περάσει στον Ταύρο και ίσως να έχετε ένα ευχάριστο νέο για τα οικονομικά σας αλλά κάποιοι θα κάνετε και θα πάρετε δώρα.

Σκορπιός

Σύμφωνα με τα ζώδια (31/12/2022), η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται και πάλι στον Κριό και τον 6ο σας οίκο και ίσως κάποιοι από εσάς να έχετε κάποιες εντάσεις στην εργασία σας ή με συναδέλφους.Στη συνέχεια από το απόγευμα και μετά η Σελήνη θα περάσει στον Ταύρο και τον 7ο σας οίκο και ίσως να έχετε μια πρόταση για συνεργασία αλλά και εύνοια.

Τοξότης

Η Σελήνη και σήμερα θα βρίσκεται στον Κριό και τον 5ο σας οίκο και ίσως να έχετε κάποια ένταση για θέματα οικονομικά σχετικά με κάποιες οφειλές σας ωστόσο θα τα καταφέρετε.Από το απόγευμα  και μετά η Σελήνη θα περάσει στον Ταύρο και τον 6ο σας οίκο και ίσως να έχετε βοήθεια και υποστήριξη από ένα δικό σας άτομο ή ένα συνάδελφο.

Αιγόκερως

Η Σελήνη και σήμερα θα βρίσκεται στον Κριό και τον 4ο σας οίκο και μπορεί να προκύψουν και πάλι θέματα με την οικογένειά σας ή θέματα που δεν έχουν τακτοποιηθεί.Η Σελήνη μετά το απόγευμα θα περάσει στον Ταύρο και των αρχικών ημερών θα έχετε δυνατότητα να περάσετε όμορφα και να έχετε κάποιο ευχάριστο νέο ή μια πρόταση συνεργασίας ίσως και καλλιτεχνική αλλά να έχετε και επαφές με γνωστούς και φίλους.

Υδροχόος

Η Σελήνη και σήμερα θα βρίσκεται στον Κριό και τον 3ο σας οίκο και ίσως κάποιο νέο από την εργασία σας να σας ταράξει ψυχολογικά ωστόσο θα έχετε τη δυνατότητα να το χειριστείτε.Από το απόγευμα  και μετά η Σελήνη θα περάσει στον Ταύρο και τον 4ο σας οίκο και θα δώσετε έμφαση σε οικογενειακά θέματα ωστόσο θα έχετε οικονομική και συναισθηματική υποστήριξη  ή ένα δώρο από ένα φίλο.

Ιχθύς

Η Σελήνη και σήμερα θα βρίσκεται στον Κριό και τον 2ο σας οίκο και ίσως να προβληματιστείτε για οικονομικά θέματα αλλά και κάποιο φιλικό σας πρόσωπο.Στησυνέχεια,από το απόγευμα  και μετά η Σελήνη θα περάσει στον Ταύρο και εσείς των αρχικών ημερών θα έχετε μια επαγγελματική επιτυχία.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos